اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

قرارداد شرکت توسعه و فدراسیون تنیس؛

عزیزی: مجموعه استقلال مرکز ملی تنیس می شود/ عسگریان: ورزش نباید گران شود

عزیزی: مجموعه استقلال مرکز ملی تنیس می شود/ عسگریان: ورزش نباید گران شود
طی قراردادی میان شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی و فدراسیون تنیس بهره برداری مجموعه تنیس استقلال به فدراسیون تنیس واگذار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون تنیس، سرانجام پس از کش و قوس های فراوان و قریب به 3 سال آوارگی و نداشتن زمین، فدراسیون تنیس صاحب یک زمین تنیس اختصاصی شد. با عقد قرارداد همکای فدراسیون تنیس و شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی، فدراسیون تنیس بهره‌ بردار مجموعه تنیس استقلال شد.

آکادمی تنیس استقلال در سال ۱۳۹۰ تحت مدیریت فدراسیون تنیس وقت بود و بر همین مبنا این مرکز به عنوان مرکز ملی تنیس ایران به کنفدراسیون آسیا و فدراسیون جهانی معرفی و پس از آن به عنوان یکی از مراکز تنیس غرب آسیا فعالیت خود را ادامه داد.  در سال‌های گذشته این آکادمی از مجموعه فدراسیون تنیس جدا شد اما با پیگیری‌های فدراسیون و جامعه تنیس و با حمایت‌های مسئولان وزارت ورزش و جوانان، این مرکز بار دیگر به فدراسیون تنیس واگذار شد تا در هفته دولت، هدیه‌ای به یاد ماندنی به جامعه تنیس ایران تعلق بگیرد.

عزیزی: مجموعه استقلال مرکز ملی تنیس می شود

داود عزیزی ریس فدراسیون تنیس در مراسم عقد قرارداد اجاره مجموعه تنیس استقلال با فدراسیون تنیس اظهار داشت: کار بزرگی از سوی شرکت توسعه و اماکن ورزشی صورت گرفت، این مجموعه چند سالی بود از فدراسیون منفک و در اختیار بهره‌بردار بود و بدون شک بازگشت دوباره این مجموعه به فدراسیون تنیس در اذهان جامعه و ورزشکاران این رشته باقی خواهد ماند.

وی ادامه داد: مجموعه تنیس استقلال به عنوان مرکز ملی تنیس شناخته و به فدراسیون جهانی رسما اعلام می شود، این اتفاق بزرگ با دستور کیومرث هاشمی سرپرست وزارت ورزش و جوانان رقم خورد که جا دارد به عنوان خادم جامعه تنیس از درایت و نگاه آینده نگر متولی ورزش کشور، از وی تقدیر و تشکر کنم.

عسگریان: ورزش نباید گران شود

مهیار عسگریان سرپرست شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور در مراسم عقد قرارداد اجاره مجموعه تنیس استقلال با فدراسیون تنیس اظهار داشت: امکان بهره برداری از این مجموعه باید زودتر از این ها به فدراسیون مربوطه واگذار می شد و امروز این موضوع با پیگیری های رئیس فدراسیون و نظر موافق سرپرست وزارت ورزش و جوانان محقق شد تا مجموعه تنیس استقلال در اصل به خانه اصلی خود بازگردد.

او تصریح کرد: این اتفاقات منشا خیر و برکت برای تنیس خواهد بود و امیدواریم روزهای خوبی را در تنیس شاهد باشیم، اتفاقات خوبی در تنیس رقم خورد و با عقد این قرارداد، شاهد رشد و توسعه بیشتر این ورزش خواهیم بود.

وی گفت: اماکن ورزشی باید در اختیار فدراسیون ها باشد تا در راستای ماموریت اصلی خود کار کنند، مجموعه ها و اماکن ورزشی باید در اختیار اهالی ورزش باشد تا با هزینه مناسب شرایط حضور ورزشکاران در فضاهای ورزشی محقق شود. مدال آوری و قهرمان پروری موضوع بسیار مهمی است و فدراسیون ها و متولیان ورزشی با هدف موفقیت در عرصه های مختلف با نگاهی متفاوت نسبت به بخش خصوصی این موضوع را مدیریت می کنند.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه