logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بمباران هوایی مواضع تروریست‌ها در حومه حلب سوریه

بمباران هوایی مواضع تروریست‌ها در حومه حلب سوریه
نیروی هوایی روسیه و سوریه شنبه شب در عملیاتی مواضع گروه‌های تروریستی را در حومه حلب سوریه بمباران کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از المیادین، نیروی هوایی روسیه و سوریه در عملیات مشترکی مواضع گروه‌های تروریستی وابسته به ترکیه را در حومه منبج واقع در شمال شرق حلب هدف قرار دادند.

شبکه السومریه نیوز عراق نیز به نقل از منابع سوری گزارش داد، بمب افکن‌های راهبردی روسیه کاروان تروریست‌های وابسته به ترکیه را در اطراف منبج هدف قرار دادند و نابود کردند.

از سوی دیگر واحد توپخانه ارتش سوریه مواضع تروریست‌ها را در حومه غربی حلب هدف قرار دادند و با حملات شدید تروریست‌های تحریر الشام در این منطقه مقابله کردند.

ارتش سوریه همچنین حملات توپخانه‌ای خود را برای هدف قرار دادن خطوط تدارکاتی تروریست‌های تحریر الشام در اطراف شهر «سرمین» واقع در حومه شمالی ادلب گسترش داد.

رسانه‌های سوریه روز شنبه گزارش دادند که ارتش سوریه در ادامه مقابله با تروریست‌های تحت حمایت ترکیه، مواضع آنان را حومه شهرهای حلب و ادلب در شمال و شمال غرب سوریه گلوله باران کرد.

به گزارش ایرنا، برغم اعتراضات مکرر دمشق، نیروهای ترکیه و آمریکا همچنان به بهانه‌های واهی بخش‌هایی از خاک سوریه را در شمال و شمال غربی و شرق سوریه تحت اشغال خود دارند و همچنین با استقرار گروه‌های تروریستی وابسته به خود، تلاش می‌کنند تا جلوی بازگشت آرامش به سراسر خاک سوریه و تحکیم حاکمیت ملی این کشور را بگیرند.

سوریه ادامه حضور نظامی ترکیه و آمریکا در خاک خود را اشغالگری می‌داند و تاکید می‌کند که آمریکا در شرق سوریه منابع نفتی و محصولات زراعی بویژه گندم این کشور را به سرقت می‌برد.

براساس توافق سال ۲۰۱۷ میلادی میان ایران، روسیه و ترکیه به عنوان کشورهای ضامن صلح آستانه چهار منطقه امن در سوریه (کاهش تنش) ایجاد شد.

سه منطقه در سال ۲۰۱۸ میلادی به کنترل ارتش سوریه درآمد، اما منطقه چهارم که ادلب استانی در شمال غربی سوریه و بخش ‌ایی از استان‌های لاذقیه، حما و حلب را در بر می‌گیرد، هنوز در دست گروه‌های تروریستی قرار دارد و گفته می‌شود که کنترل این منطقه بیشتر در اختیار گروه تروریستی تحریرالشام (جبهه النصره) است.

اواخر تابستان سال ۲۰۱۸ میلادی، سران روسیه و ترکیه در سوچی روسیه به توافقی دست یافتند که طی آن ترکیه وعده داد که بدون خونریزی تروریست‌های مستقر در این منطقه را خارج یا خلع سلاح کند، اتفاقی که تا به امروز رخ نداده و تروریست‌ها در این منطقه هر از چندگاهی به نیروهای نظامی سوریه یا پایگاه روسیه در اطراف این منطقه حمله می‌کنند.

بخش‌هایی از شرق و شمال و شمال غرب سوریه که تحت اشغال آمریکا و ترکیه و مزدوران آنها است، بویژه در یک هفته اخیر شاهد درگیری شدید بین این مزدوران بوده است.

در شرق سوریه گروه قسد و گروه موسوم به شورای نظامی دیرالزور که هر دو وابسته به ارتش اشغالگر آمریکا هستند، در حال نبرد با یکدیگر بر سر قدرت هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه