logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

یدیعوت آحارانوت:

اظهارات اخیر رئیس پیشین موساد یک شوک بود

اظهارات اخیر رئیس پیشین موساد یک شوک بود
یک روزنامه عبری زبان اظهارات اخیر رئیس پیشین سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی درباره عملکرد نژادپرستانه تل آویو در قبال فلسطینیان را نگران‌کننده و به منزله یک شوک دانست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شهاب نیوز، روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارانوت، اظهارات اخیر تامیر باردو، رئیس پیشین موساد درباره سیاست نژادپرستانه و آپارتایدی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری را موجب نگرانی محافل صهیونیستی و به منزله یک شوک در سطح سیاسی عنوان کرد.

این روزنامه نوشت: شب گذشته مسئولان بلندپایه و وکلای متخصص در حوزه قوانین بین‌المللی نگرانی خود در قبال بیان این اظهارات از سوی چنین مسئولان امنیتی بلندپایه سابق و برخی وزرا در برهه اخیر را بیان کردند و اعلام نمودند که این موضوع می‌تواند باعث شود که اسرائیل با سرعت به سوی مواجه‌شدن با اقدامات کیفری در دادگاه‌های بین‌المللی حرکت کند.

از سوی دیگر یکی از مسئولان بلندپایه سیاسی با حمله به باردو گفت: این اظهارات مبالغه‌انگیز است و به دشمنان اسرائیل فضا می‌دهد.

وی در ادامه گفت: استفاده از واژه آپارتاید و نژادپرستی از سوی شخصی که در گذشته در رأس دستگاه امنیتی اسرائیل بوده آسیب‌های بی‌دلیلی را به ما وارد می‌کند.

این مسئول بلندپایه صهیونیست ادامه داد: ما تاوان این دست اظهارات را در دادگاه‌های حقوقی بین‌المللی پرداخت خواهیم کرد. ضرورتی برای به زبان‌آوردن چنین اظهاراتی وجود ندارد و بیان این سخنان ننگ است.

گفتنی است پیش‌تر، رئیس پیشین سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی در سخنانی اذعان کرده بود که این رژیم در حال پیاده‌سازی سیاست آپارتایدی و نژادپرستانه در کرانه باختری است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه