logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

حملات پهپادی و موشکی روسیه به پایتخت اوکراین

حملات پهپادی و موشکی روسیه به پایتخت اوکراین
مقام‌های اوکراینی ضمن اعلام هشدار قرمز هوایی در کی‌یف و دیگر مناطق این کشور، از فعال شدن سامانه‌های پدافند هوایی برای مقابله با حملات پهپادی و موشکی خبر دادند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رسانه‌های غربی بامداد یکشنبه از حملات هوایی گسترده روسیه به پایتخت اوکراین با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین و موشک خبر دادند.

خبرگزاری «تاس» به نقل از شاهدان در کی‌یف نوشت که حداقل شش انفجار در ساعات اولیه روز یکشنبه در پایتخت اوکراین شنیده شد.

این منابع گفتند: «حداقل شش انفجار در مدت ۴۰ دقیقه رخ داده است. صدای فعالیت سامانه‌های پدافند هوایی در مناطق شمالی شهر برای مقابله با حملات شنیده می‌شود».

به نوشته تاس، مقامات اوکراینی هشدار قرمز حمله هوایی در کی‌یف و تعدادی از مناطق دیگر در این کشور صادر کردند.

مسئولان شهر کی‌یف نیز با درخواست از شهروندان برای رفتن به پناهگاه‌ها در سریعترین زمان ممکن، گفتند که سامانه‌های پدافند هوایی در حال مقابله با حملات پهپادی و موشکی روسیه هستند.

در این گزارش آمده است: "منطقه کیف! اهدافی در حریم هوایی شناسایی شده اند و پدافند هوایی با آنها درگیر است."

تاس همچنین نوشت که بامداد یکشنبه انفجارهایی در مناطق سومی و چرنیهوف نیز گزارش شده بود.

بر اساس درگاه رسمی هشدار حملات هوایی در اوکراین، هم‌اکنون مناطق ژیتومیر، کی‌یف، پولتاوا، چرکاسی، سومی، چرنیهوف، دنیپرو پتروفسک، خارکیف، کرووگراد و همچنین مناطق تحت کنترل نیروهای اوکراینی در دونتسک و زاپروژیا در وضعیت قرمز قرار دارند.

پیش از این،‌روسیه ادعاهای رئیس‌جمهور اوکراین درباره اینکه حمله به منطقه مسکونی در دونتسک ناشی از حمله توپخانه‌ای روسیه بوده را رد کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه