logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مهلت شرکت در جشنواره «یک حساب، چند رویا» تا پایان شهریور تمدید شد

مهلت شرکت در جشنواره «یک حساب، چند رویا» تا پایان شهریور تمدید شد
مهلت شرکت در جشنواره «یک حساب، چند رویا» ویژه کودکان و نوجوانان تا پایان شهریور ماه تمدید شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کودکان و نوجوانان می توانند برای شرکت در این جشنواره تا پایان شهریور ماه به همراه  یکی از والدین خود و با در دست داشتن مدارک شناسایی به نزدیک ترین شعبه بانک ملی ایران مراجعه و نسبت به افتتاح حساب کانون جوانه ها و یا افزایش موجودی اقدام کنند.

گفتنی است همزمانی چهل و سومین دوره قرعه کشی حساب های قرض الحسنه بانک ملی ایران و همچنین جشنواره «یک حساب، چند رویا » کانون جوانه های این بانک، امکان بهره مندی از مزایای هر دو جشنواره  را برای مشتریان زیر 18 سال بانک ملی ایران فراهم کرده است.

در جشنواره یک حساب، چند رویا هم کودکان و نوجوانان با افتتاح حساب کانون جوانه ها تا پایان شهریورماه سال جاری از شانس شرکت در قرعه کشی جوایزی نظیر PS4، دوچرخه، ساعت هوشمند، دوربین عکاسی چاپ فوری، اسکیت برد، اسپیکر بلوتوثی، ایرپاد و صدها جایزه نقدی برخوارد خواهند شد.

بر همین اساس کودکان و نوجوانانی که تا پایان شهریورماه نسبت به افتتاح حساب قرض الحسنه در یکی از شعب بانک ملی ایران اقدام کنند، به طور همزمان امکان شرکت در هر دو قرعه کشی و شانس برنده شدن یکی از جوایز هر دو جشنواره را خواهند داشت.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با ارسال عدد 77 به شماره 10005882 عضو کانال کانون جوانه ها در پیام رسان بله شوند.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه