logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

آمریکا و بحرین توافقنامه امنیتی و اقتصادی امضا کردند

آمریکا و بحرین توافقنامه امنیتی و اقتصادی امضا کردند
منابع خبری پنجشنبه گزارش دادند، آمریکا و بحرین در واشنگتن توافقنامه امنیتی و اقتصادی امضا کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری رسمی بحرین (بنا)، این توافقنامه امنیتی بین آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا و سلمان بن حمد ولیعهد و رئیس هیأت وزیران بحرین در واشنگتن امضا شد.

بلینکن پس از امضای این توافقنامه امنیتی با بیان اینکه همکاری‌های دفاعی و اطلاعاتی بین دو کشور گسترش می‌یابد، گفت: هدف از این توافق افزایش همکاری‌ها در زمینه‌هایی از جمله دفاعی، امنیتی، فناوری و تجارت است.

وزیر خارجه آمریکا همچنین افزود: این توافقنامه جامع برای یکپارچگی امنیتی و رفاه و تعمیق همکاری‌های دوجانبه از سه طریق بسیار مهم کار می‌کند.

وی افزود: راه اول گسترش همکاری‌های امنیتی و دفاعی است، زیرا بحرین میزبان ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا است. ما در تامین امنیت خطوط کشتیرانی حیاتی که از کل اقتصاد جهانی پشتیبانی می‌کند، در کنار هم هستیم و همچنین این توافقنامه هماهنگی‌ها بین نیروهای نظامی و امنیتی ما را تقویت خواهد کرد.

بلینکن اضافه کرد: راه دوم این است که توافق جامع روابط اقتصادی دو کشور را تقویت می‌کند. از سال ۲۰۰۶، توافقنامه تجارت آزاد بین بحرین و آمریکا، تجارت و سرمایه گذاری را به بیش از سه برابر افزایش داده و سالانه به حدود سه میلیارد دلار رسانده و توافق امروز بر این اساس است و فرصت‌های سرمایه گذاری جدید برای بخش خصوصی و شرکای ما در آمریکا را فراهم می‌کند.

وزیر خارجه آمریکا در ادامه گفت: همچنین راه سوم این است که این توافقنامه با افزایش تبادل اطلاعات بین دو کشور و مردم، همکاری‌های علمی و فنی را تقویت کند و در حال حاضر در زمینه‌هایی مانند سلامت و امنیت دیجیتال در حال همکاری هستیم.

ولیعهد بحرین نیز افزود که این توافقنامه بیانگر یک بیانیه مشترک است که به وضوح قصد ما را برای حرکت با هم به سوی آینده‌ای مبتنی بر ارزش‌های مشترکمان بیان و به تقویت همکاری‌ها برای رفاه مطلوب برای نسل‌های آینده کمک می‌کند.

وی گفت: توافق دوجانبه مبنا و نقطه شروعی برای همکاری‌های بین المللی مطابق با منافع متقابل دو کشور و دیدگاه‌های مشترک در زمینه دیپلماسی، امنیت و یکپارچگی اقتصادی است.

پیش تر تارنمای آکسیوس گزارش داده بود که دولت بایدن این هفته توافقنامه امنیتی و اقتصادی راهبردی با بحرین امضا خواهد کرد که منجر به ارتقا تعهد امنیتی آمریکا به این کشور عرب حاشیه خلیج فارس خواهد شد.

دولت جو بایدن یکسال مانده به انتخابات ریاست جمهوری این کشور در پی توافق‌های محدود در منطقه خاورمیانه برای ارتقای جایگاه دموکرات‌ها در برابر رقبای جمهوری خواه است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه