logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سرهنگ شریفی خبر داد؛

ترافیک سنگین و نیمه سنگین در معابر و بزرگراه‌های پایتخت

ترافیک سنگین و نیمه سنگین در معابر و بزرگراه‌های پایتخت
رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ از ترافیک سنگین و نیمه سنگین در معابر و بزرگراه‌های پایتخت خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  سرهنگ علی اصغر شریفی درباره ترافیک امروز شهر تهران گفت: با رصد مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وضعیت تردد خودروها در ساعات ابتدایی صبح روز ۲۶ شهریور ماه از سطح معابر بزرگراه‌هایی شهر تهران شاهد معابری سنگین و نیمه سنگین در سطح پایتخت بودیم.

سرهنگ شریفی گفت: بزرگراه همت از جنت آباد، حکیم از پیامبر، هاشمی رفسنجانی از پل یادگار، بزرگراه بابایی از نیروی زمینی، چمران از حکیم تا ورودی همت، زین‌الدین از گلزار، رسالت از منصوری، آزادگان از پل امام علی (ع)، نیایش از سردار جنگل، امام علی (ع) از محلاتی شاهد شروع ترافیک هستیم که در ورودی‌های غربی بار ترافیکی سنگین و در نیمه شرقی ترافیک نیمه سنگینی وجود دارد.

وی افزود: همچنین بزرگراه‌های شیخ فضل الله، مدرس، اشرفی، باقری و آزادراه تهران کرج نیز شاهد آغاز ترددها و آغاز ترافیک هستیم و در مسیر خیابان آزادی از شهیدان و دماوند از مدنی نیز ترافیک نیمه سنگین است.

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ افزود: محدوده بزرگراه‌های نواب که در زمان اجرای طرح شناور سازی شاهد ترافیکی خلوت تا پل امام خمینی (ره) بود هم اکنون با برداشته شدن طرح شناور سازی الان تا پل نهم دی است.

وی همچنین گفت: تیم‌های پلیس راهور تهران بزرگ به منظور اجرای طرح جناغی‌ها در معابر بزرگراهی حضور دارند تا از حرکت و تغییر مسیرهای ناگهانی خودروها جهت ورود به رمپ ها و خروجی بزرگراه‌ها خودداری کرده و با این کار نظم خاصی را به معابر شهری بدهند.

وی افزود: تجربه نشان داده است که با شروع مهر ماه و آغاز سال تحصیلی همه ساله به ترافیک شهر افزوده می‌شود ولی الان باید چند روز از مهرماه بگذرد تا ببینیم وضعیت ترافیک امسال بعد از برداشته شدن طرح شناور سازی ساعات ادارات به چه صورت خواهد شد.

سرهنگ شریفی در پایان گفت: با توجه به اینکه داخل تونل توحید به دلیل انباشت گازهای آلاینده بسیار خطرناک است از موتورسواران خواست به هیچ عنوان داخل تونل‌ها نشده و از تردد در آنها جدا خودداری کنند.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه