اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

انصارالله:

مذاکرات صلح در ریاض در فضایی مثبت پیگیری می‌شود

 مذاکرات صلح در ریاض در فضایی مثبت پیگیری می‌شود
عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن گفت مذاکرات صلحی که در پایتخت عربستان در حال انجام است در فضایی مثبت پیگیری می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «حزام الاسد» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن روز یکشنبه گفت که مذاکرات صلحی که در شهر ریاض عربستان سعودی در حال انجام بوده، «در فضایی مثبت» در حال پیگیری است.

وی که با خبرگزاری روسی اسپوتنیک مصاحبه می‌کرد، گفت: «مذاکرات صلحی که با عربستان سعودی در حال انجام بوده با میانجی‌گری عمان و به دور از هرگونه ایفای نقش سازمان ملل متحد است».

الاسد گفت که متاسفانه نقش سازمان ملل منفی بوده و در طول هشت سال گذشته به جنگ و تجاوز و محاصره در یمن دامن زد.

عربستان سعودی روز پنجشنبه اعلام کرد که از هیات جنبش انصارالله یمن برای سفر به ریاض و تکمیل مذاکرات در خصوص دستیابی به آتش بس فراگیر در یمن و راه حل سیاسی برای درگیری‌ها در این کشور دعوت کرده است.

به روایت بیانیه‌ وزارت خارجه عربستان سعودی، «در راستای ابتکار سعودی که در ماه مارس ۲۰۲۱ ارائه شده و در راستای تکمیل دیدارها و مذاکراتی که تیم سعودی به ریاست "محمد آل جابر" سفیر عربستان در یمن با دوستان در سلطنت عمان انجام دادند، عربستان از هیات صنعاء برای سفر به این کشور در راستای تکمیل دیدارها و مذاکرات دعوت به عمل آورده است».

طبق گزارش رسانه‌ها، روز پنجشنبه و تنها دو روز پس از سفر ناگهانی «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی به مسقط پایتخت عمان،  هیأت میانجیگر عمان همراه با «محمد عبدالسلام» مذاکره کننده ارشد دولت نجات ملی یمن به صنعاء سفر کرده بود.

«محمدعلی الحوثی»، یکی از اعضای شورای عالی سیاسی یمن با تاکید بر اینکه گفت‌وگوها با «عربستان سعودی به عنوان رهبر ائتلاف» ادامه دارد، به میانجی‌گری‌های عمان برای رسیدن به راه‌حل اشاره کرد. وی گفت: امیدواریم بحث جدی به نفع دو ملت صورت گیرد و بتوانیم بر چالش‌ها فائق آییم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه