logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین:

تربیت نسل ایثارگر و آرمان‌خواه در دانشگاه دفاع مقدس رقم خورد

تربیت نسل ایثارگر و آرمان‌خواه در دانشگاه دفاع مقدس رقم خورد
رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین گفت: دفاع مقدس یک دانشگاه بزرگ همگانی برای تربیت معنوی و صیقل بخشیدن به روح و جان انسان‌ها و تربیت نسلی ایثارگر و آرمان خواه بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین فاطمه محمدبیگی  با اشاره به فداکاری‌های رزمندگان ایران اسلامی در دفاع از کشور اظهار کرد: دفاع مقدس یک دانشگاه بزرگ همگانی برای تربیت معنوی و صیقل بخشیدن به روح و جان انسان‌ها و تربیت نسلی ایثارگر و آرمان خواه بود.

وی افزود: رزمندگان در دوران هشت ساله جنگ تحمیلی برای برپایی دین مبین اسلام، دفاع از مرزهای وطن و حفظ کیان ملت حاضر شدند جان عزیز خود را فدا کنند به طوری که بیش از ۲۰۰ هزار شهید در دوران دفاع مقدس تقدیم انقلاب شد.

رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین تصریح کرد: دوران دفاع مقدس و جنگ تحمیلی چیزی شبیه به معجزه بود زیرا ملت ایران با دست خالی در شرایطی که تازه انقلاب به پیروزی رسیده بوده و در فضای مخروبه به ارث رسیده از دوره سلطنت ستم‌شاهی پهلوی، به جنگ نیروهای تا بُنِ دندان مسلح رژیم بعثی عراق با محوریت صدام رفتند.

وی عنوان کرد: در هشت سال جنگ تحمیلی بیشتر کشورهای اروپایی و آمریکایی و تولیدکنندگان تسلیحات جنگی حامی رژیم بعثی عراق بودند و از این کشور حمایت اعتباری و تسلیحاتی می‌کردند اما ملت ایران در کمال ناباوری با حمایت‌های الهی و براساس آیه یدالله فوق ایدیهم با اتکا به اعتقادات و باورهای دینی به میدان نبرد حق علیه باطل رفته ‌و در نهایت بر آنان غلبه کردند.

محمدبیگی با اشاره به جلوه‌هایی از مجاهدت مردان و زنان ایرانی در دوران دفاع مقدس خاطرنشان کرد: در این میان حضور زنان و مردان از پیر و جوان در میدان نبرد مثال زدنی بود، زنانی که مردان و پسران و همسرانشان را برای حضور در جبهه بدرقه می‌کردند و بانوانی که پشت جبهه برای رزمندگان غذا و لباس و دیگر مایحتاج آماده می‌کردند تا پرستاران و تیم پزشکی که به عنوان مدافعین حوزه سلامت در جبهه‌ها شرکت کردند و جلوه‌هایی زیبا از وحدت و همدلی را خلق کردند.

وی ادامه داد: صحنه‌های فراوان از جانفشانی‌ها و فداکاری‌های حماسه‌سازان در دانشگاه جنگ و دفاع مقدس باعث شد تا ملت ایران نمره ۲۰ بگیرد، کشوری که ایثار و شهادت را سرلوحه خود قرار داد و با تاسی به فرهنگ عاشورایی مرزهای خود را حفظ کرد.

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس تاکید کرد: لازم است روحیه و فرهنگ دفاع مقدس برای همیشه در بین مردم برای آرمان‌خواهی و حفظ کیان ملت زنده بماند.

وی عنوان کرد: مجاهدت‌ها همواره ادامه دارد و هر نسلی در هر برهه‌ای از زمان به اشکال مختلف متناسب با اقتضائات دوره خود جلوه‌هایی از ایثار و از خودگذشتگی را به نمایش گذاشتند.

محمدبیگی در پایان گفت: کشور ایران اسلامی در دوران سازندگی، با حضور جهادگران بسیجی نمود پیشرفت و آبادانی بود و در ادامه در دوران نوآوری و جهش تولید دانش‌بنیان، حضور جهادگونه دانشمندان را شاهد بودیم و سپس مدافعان سلامت در دوران کرونا و هم‌اکنون در جنگ اقتصادی همه مردم در حال مجاهدت و تلاش هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه