logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

شاهکار ووشوی ایران در دهکده؛

بازی‌های آسیایی هانگ‌ژو| پایان کار ووشوی ایران با ۷ مدال رنگارنگ و کرسی‌های بین‌المللی

بازی‌های آسیایی هانگ‌ژو| پایان کار ووشوی ایران با ۷ مدال رنگارنگ و کرسی‌های بین‌المللی
کاروان ووشوی ایران با درخشش بی‌نظیر خود در بازی‌های آسیایی، سهم عمده‌ای در مدال‌آوری کاروان ایران در این بازی‌ها ایفا کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ در شرایط که بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو هنوز به نیمه راه نیز نرسیده، اما عملکرد کاروان ووشوی ایران باعث شده تا همه تعریف‌ها در ورزش ایران طی این روزها به نام مدال‌های این رشته و همچنین کرسی‌های کسب شده در نهادهای بین‌المللی ختم شود.

ملی‌پوشان ووشو در این دوره از بازی‌ها در دو بخش ساندا و تالو شرکت کردند که حاصل تلاش آنها کسب ۲ طلا، ۴ نقره و یک برنز بود. افشین سلیمی و یوسف صبری به مدال طلا رسیدند، محسن محمدسیفی، شجاع پناهی، الهه منصوریان و زهرا کیانی صاحب مدال نقره شدند و شهربانو منصوریان به مدال برنز بسنده کرد.

به لطف همین مدال‌آوری بود که کاروان جمهوری اسلامی ایران نیز هم اکنون رتبه هشتم را در اختیار دارد. در واقع از مجموع ۲۰ مدال کسب شده توسط ورزشکاران ایرانی، ۷ مدال سهم ووشوکاران در ساندا و تالو بوده است.

نکته مهم دیگر اینکه، کاروان ووشو ایران از نظر تعداد مدال، بهترین عملکرد خود در تمام ادوار حضور این رشته  در بازی‌های آسیایی را به دست آورده است. البته عملکرد مطلوب رشته ووشو به همین مدال‌آوری‌ها محدود نشد و مسئولان این رشته در بخش‌های مختلف نیز صاحب کرسی‌های بین‌المللی شدند.

در جریان هجدهمین مجمع عمومی و انتخاباتی کنفدراسیون ووشو آسیا، مهدی علی‌نژاد با کسب اکثریت آراء برای یک دوره دیگر در سمت نایب رئیسی این کنفدراسیون ابقا شد. همچنین امیر صدیقی رئیس فدراسیون ووشو ایران مسئولیت نایب رئیس کمیته توسعه و بازاریابی این کنفدراسیون را بر عهده گرفت.

ضمن اینکه امیرعباس لشگری به عنوان رئیس کمیته پزشکی  و مهرداد شیرازی به عنوان نایب رئیس کمیته فنی انتخاب شدند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه