اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

خیز نفت برای صعود به ۱۰۰ دلار

خیز نفت برای صعود به ۱۰۰ دلار
قیمت نفت در معاملات روز جمعه تحت تاثیر تقاضای قوی برای سوخت در تعطیلات چین، افزایش یافت و به سوی رشد هفتگی حدود دو درصدی، گام برمی دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهای معاملات نفت برنت برای تحویل در نوامبر که روز جمعه منقضی می شود، با پنج سنت افزایش، به ۹۵ دلار و ۴۳ سنت در هر بشکه رسید.

بهای معاملات نفت برنت برای تحویل در دسامبر، با ۱۳ سنت افزایش، به ۹۳ دلار و ۲۳ سنت در هر بشکه رسید.

بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز با ۱۶ سنت افزایش، به ۹۱ دلار و ۸۷ سنت در هر بشکه رسید.

هر دو شاخص در معاملات روز گذشته که معامله گران به سودگیری از افزایش قیمت ها پرداخته بودند، حدود یک درصد کاهش داشتند.

بهبود داده های اقتصادکلان در چین که بزرگترین واردکننده نفت در جهان است به همراه تقاضای قوی برای سوخت در این کشور که تعطیلات یک هفته ای «هفته طلایی» را از روز جمعه آغاز کرد، از قیمت ها پشتیبانی کرده است.

تحلیلگران گروه بانکی ANZ در یادداشتی نوشتند: افزایش سفرهای بین المللی در طول تعطیلات «هفته طلایی»، تقاضای چین برای نفت را تقویت کرده است.

انتظار می رود سفرهای داخلی هم  تقاضا برای سوخت را افزایش دهند. داده های اپلیکیشن پرواز «یومی تریپ» نشان داده که میانگین پروازهای روزانه رزرو شده، یک پنجم بالاتر از «هفته طلایی» در سال ۲۰۱۹ پیش از شیوع کرونا بوده است.

در این بین، جدیدترین آمار منتشره نشان داد که اقتصاد آمریکا روند رشد قوی را در سه ماهه دوم سال میلادی جاری، حفظ کرده و به نظر می رسد فعالیت اقتصادی در این سه ماهه، سرعت پیدا کرده که نشان داده قوی ماندن تقاضا برای سوخت است.

محدود ماندن عرضه نفت در آمریکا، از قیمت ها حمایت بیشتری کرده است. سطح ذخایر نفت کاشینک اوکلاهاما که هاب تحویل معاملات وست تگزاس اینترمدیت است، به پایینترین حد خود از ژوئیه سال ۲۰۲۲ نزول کرده است.

معامله گران منتظر دیدار هفته آینده تولیدکنندگان اوپک پلاس و تصمیم عربستان سعودی درباره ادامه کاهش عرضه اضافی پس از رشد حدود ۳۰ درصدی قیمت ها در سه ماهه سوم سال میلادی جاری هستند.

نشست کمیته وزیران اوپک پلاس برای چهارم اکتبر برنامه ریزی شده است.

بر اساس گزارش رویترز، تحلیلگران بانک ملی استرالیا در یادداشتی نوشتند: نشست هفته آینده اوپک، آپدیت مهمی برای بازار خواهد بود، زیرا احتمال کاهش عرضه داوطلبانه از سوی آرامکو، افزایش پیدا کرده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه