logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

وزیر بهداشت مطرح کرد:

لزوم افزایش تخت‌های بیمارستانی ویژه کودکان در کشور

لزوم افزایش تخت‌های بیمارستانی ویژه کودکان در کشور
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۵ هزار و ۳۴۴ تخت کودکان در کشور داریم، بر لزوم افزایش تخت‌های بیمارستانی برای کودکان تاکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهرام عین اللهی،  وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراسم افتتاح بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کودکان حکیم ضمن تاکید بر اینکه  درمان کودکان برای ما اهمیت دارد، اظهار داشت:  کودکی که درمان می‌شود،  بیش از  ۶۰ تا ۷۰ سال زندگی می‌کند و عدم رسیدگی درست و بموقع به کودک بیمار ممکن است آسیبی ماندگار به جا بگذارد.

وی با بیان اینکه یک سوم جمعیت کشور ما را کودکان تشکیل می‌دهند، برضرورت ایجاد مراکز درمانی بیشتر برای کودکان در کشور تاکید و تصریح کرد: باید به افرادی که در این رشته فعالیت دارند توجه بیشتری صورت بگیرد. 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه اکنون ۱۵ هزار و ۳۴۴ تخت کودکان در کشور داریم،  لزوم افزایش تخت های بیمارستانی برای کودکان  را مورد تاکید قرار داد. 

دکتر عین اللهی گفت که از ۱۵ هزار و ۳۴۴ تخت کودکان، ۱۱ هزار و ۷۶۴ تخت دانشگاهی بوده و بنابراین بخش خصوصی، چندان در بخش کودکان وارد نشده است لذا باید بتوانیم بخش خصوصی را برای سرمایه گذاری در این بخش ترغیب کنیم. 

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی ادامه داد: علاوه بر تخت‌های عمومی کودکان، هزار و ۵۲ تخت پی آی سی یو و مراقبت ویژه کودکان و ۴ هزار و ۲۵ تخت ان آی سی یو نوزادان داریم. 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به این که هدف ما نظام پیشرفته سلامت است، اظهار داشت: باید نظام سلامت را در تمدن نوین اسلامی به جایگاه سزاوار خود برسانیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه