اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

با بهره برداری از آزادراه شیراز- اصفهان؛

شبکه آزادراهی کشور به ۳ هزار و ۵ کیلومتر افزایش می‌یابد

شبکه آزادراهی کشور به ۳ هزار و ۵ کیلومتر افزایش می‌یابد
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: با افتتاح آزادراه شیراز- اصفهان توسط رییس جمهوری ۹ درصد به طول آزادراه‌های کشور افزوده می‌شود و شبکه آزادراهی کشور به سه‌هزار و پنج کیلومتر می‌رسد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «خیراله خادمی» امروز (دوشنبه) در نشست خبری به مناسبت بهره برداری از آزادراه شیراز- اصفهان افزود: پایان همین هفته با حضور رییس جمهوری طولانی ترین آزادراه کشور به ارزش روز ۲۵ هزار میلیارد با سرمایه گذاری بنیاد تعاون وزارت دفاع و شهر جدید صدرا و ۵۰ درصد سرمایه گذاری دولت به بهره برداری خواهد رسید

وی گفت: افتتاح این آزادراه به افزایش ۹ درصدی طول آزادراه‌های کشور منجر می‌شود. این آزادراه یک مسیر میان‌بر برای اتصال دو استان فارس و اصفهان است که بزرگترین رویداد برای بخش جاده‌ای استان فارس بود و استان‌های بوشهر و هرمزگان هم از این آزادراه استفاده خواهند کرد و ‌تحول جدی در حمل و نقل جنوب کشور محسوب می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: پس از افتتاح آزادراه تهران - شمال در تابستان امسال، دومین پروژه اولویت دار که امسال به بهره‌برداری می‌رسد پروژه شیراز- اصفهان است که از ابتدای شهر شیراز افتتاح و به طول ۲۱۲ کیلومتر تا ایزدخواست اصفهان ادامه دارد.

وی ادامه‌داد: بعد از آن مسیر منجیل به رودبار است که با وجود طول ۸.۵ کیلومتری، اهمیت زیادی دارد و در بهمن امسال افتتاح می‌شود، همچنین آزادراه مرند- صوفیان و بخشی از مراغه- هشترود هم در برنامه افتتاح قرار دارد.

به گفته مدیرعامل شرکت ساخت، متوسط آزادراه‌سازی در ۱۰ سال قبل سالیانه ۸۶ کیلومتر بوده است که اگر امسال موفق به افتتاح این ۲۹۳ کیلومتر شویم، سه برابر متوسط آزادراهی در یک سال بهره برداری خواهیم داشت.

وی گفت: ارزش روز این پنج پروژه ۶۰ هزار میلیارد تومان است، برای شبکه بزرگراهی و راه اصلی هم در سال جاری ۸۰۰ کیلومتر برنامه ریزی ساخت داریم.

مدیرعامل شرکت ساخت با اعلام اینکه نزدیک به ۱۰ هزار و ۳۵۰ کیلومتر انواع مسیرهای جاده‌ای، ریلی و آزادراهی هم اکنون در حال ساخت است، گفت: یک هزار و ۳۸ کیلومتر از این میزان مربوط به پروژه‌های آزادراهی است.

وی افزود: از بین پروژه‌های ریلی نیز خط ریلی همدان- سنندج تا آخر آبان اماده می شود. اتصال ریل رشت به کاسپین هم در حال ساخت است و تا اوایل آذر در صورت آرام بودن شرایط جوی به بهره برداری می‌رسد. راه‌آهن اردبیل که یکی از سخت ترین پروژه‌های زیرساختی کشور است نیز در دستور کار افتتاح قرار دارد. 

خادمی خاطرنشان‌کرد: متوسط ریل سازی در ۱۰ سال گذشته در بهترین حالت سالیانه ۱۹۹ کیلومتر بوده است که در صورت افتتاح پروژه‌های ریلی اعلام شده، بهره برداری ریلی در سال جاری برای نخستین بار به ۲ برابر می‌رسد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه