logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

گزارش آکسیوس از نشست محرمانه یک ساعته میان بایدن و نتانیاهو

گزارش آکسیوس از نشست محرمانه یک ساعته میان بایدن و نتانیاهو
در نشست پشت درهای بسته میان جو بایدن و سران تل آویو، بایدن به شدت نگران ورود حزب الله به جنگ بود. بایدن طرح امدادرسانی به غزه را بهانه عدم تحریک جامعه جهانی برای تدریجی نابودی حماس دانست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از القدس العربی، پایگاه آمریکایی «آکسیوس» در گزارشی با اشاره به چکیده پیام نشست محرمانه یک ساعته جو بایدن، با بنیامین نتانیاهو پیش از ترک این رژیم فاش ساخت: بایدن از تل آیو دو حرف شنید؛ جنگ غزه زمان‌بر است و نگران کاهش حمایت متحدان خود در برابر نیروهای مقاومت هستیم.

به گواه آکسیوس، مهم‌ترین نگرانی اسرائیل، کاهش حمایت آمریکا از تل آویو در برابر نیروهای مقاومت بود.

در این نشست، جو بایدن در حالی که به شدت از ورود مستقیم حزب الله به جنگ نگران بود، از اعضای کابینه جنگی اسرائیل از تنش مرزی اخیر میان اسرائیل و حزب الله پس از عملیات طوفان الاقصی پرس‌وجو کرد و خواستار اطلاع از برنامه آتی کابینه نتانیاهو پس از فروکش کردن جنگ غزه شد.

به گزارش آکسیوس، سران کابینه جنگی اسرائیل در پاسخ به پرسش جو بایدن اعلام کردند که کماکان برنامه‌ای برای مرحله پسا جنگ ندارند و فعلاً عزم خود را بر بمباران مواضع حماس پس از شروع عملیات طوفان الاقصی متمرکز کرده‌اند.

رییس جمهور آمریکا در این نشست از مقامات تل آویو خواست که از خشونت بیشتر جلوگیری کنند و بر خلاف خطاهای آمریکا در حمله به عراق، به اهداف خود تمرکز کنند.

به نوشته آکسیوس، بنی گانتس که رابطه نزدیکی با تیم بایدن دارد، در جریان نشست با رییس جمهور آمریکا از وی خواست که برای نابودی حماس واشنگتن حمایت خود را بیش از پیش از اسرائیل نشان دهد، زیرا تل آویو برای از بین بردن تشکیلات حماس به زمان طولانی نیاز دارد.

در نشست محرمانه بایدن و سران تل آویو، رییس جمهور آمریکا با اعلام حمایت از اسرائیل تاکید کرد که بایستی اسرائیل با وضع کمک‌های انسانی به غزه جامعه جهانی را با خود همراه کند تا به تدریج برنامه نابودی حماس عملیاتی شود.

آکسیوس فاش ساخت که یکی از محورهای مذاکراتی نتانیاهو با بایدن مساله درخواست کمک نظامی بی‌سابقه ۱۰ میلیارد دلاری از واشنگتن به تل آویو بود که بایستی کنگره تأیید کند.

گفتنی است بایدن پس از عزیمت به واشنگتن، شامگاه پنجشنبه درباره جنگ غزه و اوکراین و بسته‌های کمک مالی به آنها صحبت خواهد کرد.

به نوشته آکسیوس، بنیامین نتانیاهو بلافاصله پس از عزیمت بایدن با صدور بیانیه اعلام کرد که نشست دو جانبه با توافقاتی که طی آن حاصل شد، اسرائیل را به ادامه جنگ علیه حماس مصمم‌تر کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه