اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

آغاز طرح ملی «نذر خدمت» از نیمه آبان

آغاز طرح ملی «نذر خدمت» از نیمه آبان
رئیس سازمان داوطلبان، از آغاز طرح ملی «نذر خدمت» به عنوان ادامه طرح نذر آب در ششمین سال متوالی خبر داد و شروع رسمی این طرح را نیمه آبان ماه اعلام کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وحید سلیمی گفت: یکی از اهداف و طرح‌های مشترک جمعیت هلال‌احمر، کمک به رفع یا کاهش بحران بی آبی و تنش کم آبی در مناطق متأثر از تغییرات اقلیمی و خشکسالی است که در ۵ سال گذشته در قالب طرح ملی نذر آب نمود عینی پیدا کرد.

وی با اشاره به افزوده شدن ابعاد دیگری از خدمات داوطلبانه و بشردوستانه به طرح نذر آب در سال جاری، تصریح کرد: امسال از نیمه آبان ماه عملیات اجرایی طرح ارتقا یافته نذر آب یعنی «نذر خدمت» را آغاز می‌کنیم.

سلیمی، واژه «خدمت» را در این طرح مخفف «خادمان داوطلب مردمی برای توانمندسازی» بیان و اضافه کرد: در طرح امسال توانمندسازی پایدار روستاها و مناطق محروم جامعه هدف و ارائه خدمات ماندگار و اثرگذار در حوزه‌های آب، آموزش، اشتغال، بهداشت، سلامت و معیشت، در دستور کار داوطلبان، خیرین و حامیان جمعیت هلال احمر قرار خواهد گرفت.

رئیس سازمان داوطلبان با تشریح سابقه طرح نذر آب و آغاز آن از سیستان و بلوچستان در سال اول و توسعه جامعه هدف طرح در سال‌های بعد به استان‌های خراسان جنوبی، کرمان و هرمزگان، گفت: در سال گذشته، تمامی استان‌های کشور از انتفاع خدمات طرح نذر آب ۵ بهره‌مند شدند و امسال نیز گستره طرح نذر خدمت سراسر کشور با تاکید بر مناطق و استان‌های محروم‌تر خواهد بود.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه