logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

وزیر راه و شهرسازی؛

هدف‌گذاری افزایش مبادلات ایران و ارمنستان تا ۳ میلیارد دلار

هدف‌گذاری افزایش مبادلات ایران و ارمنستان تا ۳ میلیارد دلار
بذرپاش در دیدار با نخست وزیر ارمنستان ضمن محکومیت جنایات رژیم غاصب کودک کش صهیونیستی و همچنین حمایت ایران از تمامیت ارضی ارمنستان، بر تکمیل کریدور شمال - جنوب و هدف گذاری برای افزایش مبادلات دو کشور تا سه میلیارد دلار تاکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهرداد بذرپاش امروز (سه شنبه) در دیدار با نیکول پاشینیان - نخست وزیر ارمنستان - در ایروان، با یادآوری اینکه قفقاز همراه با صلح، خواسته ایران است، بیان کرد: حمایت از تمامیت ارضی ارمنستان جزو سیاست‌های ایران بوده و توسعه روابط با همسایگان جزو اصول و راهبردهای جمهوری اسلامی ایران است.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به جنایت‌های رژیم اشغالگر قدس، اظهارکرد: وحشی گری رژیم کودک کش صهیونیستی امر تازه‌ای نیست و ده‌ها سال این جنایت‌ها در پرونده این رژیم وجود داشته است.

وی افزود: رژیم صهیونیستی ملتی را از سرزمین خودش بیرون می‌کند و برای این امر از هیچ ظلمی فروگذار نمی‌کند، کشورها نباید در این ظلمی که به مردم مظلوم در حصر که از زمین و ‌هوا بمباران می‌شوند، بی تفاوت باشند.

بذرپاش یادآور شد: تاریخ هیچ کس را به خاطر این بی تفاوتی تحسین نخواهد کرد.

هدف‌گذاری افزایش مبادلات ایران و ارمنستان تا ۳ میلیارد دلار

طبق اعلام وزارت راه و شهرسازی، وی در گفت‌وگو با نخست وزیر ارمنستان در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: تکمیل کریدورهای حمل و نقل بین دو کشور، زیرساخت اصلی توسعه خواهد بود و با سرعت هر چه بیشتر برای تکمیل آن باید اقدام کرد.

بذرپاش خطاب به نخست وزیر ارمنستان گفت: کاهش تعرفه ترانزیت و عوارض جاده‌ای از ملزومات توسعه تجارت بین دو کشور است و لازم است در این خصوص همکاری لازم صورت گیرد.

وی بیان کرد: حجم مبادلات تجاری دو کشور در حال حاضر حدود ۷۰۰ میلیون دلار در سال است که می‌تواند به سه میلیارد دلار برسد.

وزیر راه و شهرسازی آمادگی ایران را برای احداث پل دوم مرزی در نوردوز، استقبال از حضور شرکت‌های سرمایه‌گذاری ارمنستان در ایران و صدور خدمات فنی و مهندسی شرکت‌های ایرانی و لزوم مشارکت بانک‌های ارمنستانی در اعطای ضمانت نامه اعلام کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه