logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در دیدار مخبر و وزیر خارجه پاکستان مطرح شد

باید با رونق اقتصادی به ارتقای امنیت مرزها کمک کنیم

باید با رونق اقتصادی به ارتقای امنیت مرزها کمک کنیم
معاون اول رئیس‌جمهوری اسلامی ایران با اشاره به وجود ناامنی در مرزهای مشترک ایران و پاکستان، گفت: این امر یکی از موانع پیش‌روی توسعه روابط است اما با ایجاد بازارچه‌های مرزی، احداث نیروگاه و رونق اقتصادی در مرزها، می‌توان به ارتقای امنیت کمک کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ محمد مخبر در دیدار جلیل عباس جیلانی وزیر امور خارجه پاکستان که در محل اقامت معاون اول رئیس‌جمهوری در قرقیزستان برگزار شد، با اشاره به وضعیت جنگ در غزه و کشتار غیرنظامیان در این منطقه، اظهار کرد: جنایات رژیم صهیونیستی و کشتار زنان و مردان و کودکان در غزه دل هر انسانی را به درد می‌آورد؛ امیدوارم کشورهای مسلمان با قاطعیت نسبت به این جنایات موضع گیری و رژیم صهیونیستی را وادار به توقف کشتار مردم و زمینه کمک رسانی را فراهم کنند.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به ظرفیت‌های فراوان ایران و پاکستان و وجود مرزهای طولانی میان دو کشور یادآور شد: روابط اقتصادی فیمابین می‌تواند پشتوانه پایداری برای روابط سیاسی دو کشور باشد. از این‌رو باید از ظرفیت‌های موجود در جهت توسعه روابط اقتصادی و مناسبات تجاری استفاده کنیم.

مخبر بر لزوم فراهم شدن بستر فعالیت بخش خصوصی دو کشور تاکید کرد و افزود: باید بتوانیم مسائل پولی و بانکی بر سر راه فعالان اقتصادی دو کشور را حل و فصل و بستر گسترش همکاری‌های اقتصادی آن‌ها را فراهم کنیم.

معاون اول رئیس‌جمهور با تقدیر از حمایت‌های پاکستان از جمهوری اسلامی‌ ایران در مجامع بین‌المللی بر استفاده از ارز ملی دو کشور در مراودات تجاری و تبادلات اقتصادی تاکید کرد و گفت: ایران و پاکستان با اشتراکات فراوان در زمینه‌های مختلف باید بتوانند در مبادلات تجاری فیمابین از ارز ملی خود استفاده کنند.

وی افزود: ناامنی در مرزهای مشترک دو کشور یکی از موانع پیش‌روی توسعه روابط است که اگر بتوانیم با همکاری یکدیگر و از طریق تهاتر و ایجاد بازارچه‌های مرزی، احداث نیروگاه، توسعه بندرها و رونق اقتصادی در مرزها، امنیت را ارتقاء دهیم.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به دستاوردها و توانمندی‌های ایران در بخش‌های فنی مهندسی، صنعت و فناوری‌های نوین افزود: جمهوری اسلامی‌ ایران آمادگی دارد این دستاوردها را در اختیار ملت پاکستان قرار دهد.

وزیر امور خارجه پاکستان نیز در این دیدار با بیان اینکه پاکستان در بیانیه‌های خود حملات اسرائیل به غزه را با شدیدترین لحن محکوم کرده است، گفت: اسلام آباد جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را نسل‌کشی می‌داند و تلاش و اولویت ما باید کاهش تنش و آتش بس و سپس ارسال کمک‌های بشردوستانه و پیگیری روند صلح باشد.

جلیل عباس جیلانی همچنین با استقبال از پیشنهادات معاون اول رئیس‌جمهوری اسلامی ایران برای تهاتر، احداث نیروگاه در مناطق مرزی و توسعه بندرهای دو کشور، افزود: این پیشنهادات به طور جدی در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی و تجاری دو کشور پیگیری خواهد شد.

وزیر امور خارجه پاکستان با اشاره به روند رو به رشد مناسبات تجاری دو کشور تصریح کرد: ایران و پاکستان ظرفیت‌های گسترده‌ای دارند و امیدوارم با اتکاء به این ظرفیت‌ها در آینده نزدیک شاهد توسعه مناسبات و روابط اقتصادی دو کشور باشیم.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه