logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

تشریح آخرین شرایط ستاره کشتی ایران و جهان؛

نوروزی: یزدانی هیچ دغدغه‌ای نداشته باشد/ اصلانی: یزدانی ۵ تا ۶ ماه دیگر می تواند مرور فن را آغاز کند

نوروزی: یزدانی هیچ دغدغه‌ای نداشته باشد/ اصلانی: یزدانی ۵ تا ۶ ماه دیگر می تواند مرور فن را آغاز کند
آخرین شرایط ستاره کشتی ایران و جهان از سوی رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی تشریح شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی پزشکی ورزشی ایران، حسن یزدانی ستاره کشتی آزاد ایران و جهان و دارنده ۹ مدال مسابقات جهانی و المپیک روز جمعه در بیمارستان بهمن تهران با حمایت فدراسیون پزشکی ورزشی توسط حمیدرضا اصلانی فلوشیپ جراحی دست تحت عمل جراحی موفقیت آمیز قرار گرفت. در این راستا غلامرضا نوروزی رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی به همراه اصلانی با حضور در بیمارستان، آخرین شرایط حسن یزدانی را بررسی کردند.

نوروزی در این خصوص اظهار داشت: حسن یزدانی سرمایه ورزش کشور است و فدراسیون پزشکی ورزشی وظیفه خود می‌داند در کنار این قهرمان شایسته باشد تا در مرحله اول سلامتی کامل خود را به دست آورده و در ادامه ضمن بازگشت به دنیای قهرمانی، شاهد کسب مدال خوشرنگ او در المپیک پاریس باشیم.

نوروزی خاطر نشان کرد: طبیعی است پس از انجام عمل جراحی و با نظر پزشک معالج، فدراسیون پزشکی ورزشی هر اقدامی در جهت فیزیوتراپی و توانبخشی نیز لازم باشد برای یزدانی دریغ نخواهد کرد و این قهرمان عزیز ما نباید دغدغه ای جز بازگشت پرقدرت به دنیای قهرمانی داشته باشد.

رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی ادامه داد: جا دارد از اصلانی بابت عمل جراحی سنگین و موفقیت آمیز این قهرمان ورزش کشور قدردانی نمایم چرا که این پزشک متبحر مثل همیشه یار فدراسیون پزشکی ورزشی و یاور قهرمانان عزیز ما است.

همچنین اصلانی در این خصوص گفت: حسن یزدانی از ناحیه تاندون‌های شانه راست دچار آسیب دیدگی شده بود و طی یک عمل جراحی شش ساعته تمام اقدامات لازم به شکل موفقیت آمیز انجام شد.

اصلانی در تشریح دلیل طولانی مدت بودن این عمل جراحی گفت: عمل پیچیده‌ای بود و از سه ناحیه نیاز به ترمیم وجود داشت. در واقع می‌توان گفت سه آسیب طی یک عمل ترمیم شد.

این فلوشیپ جراحی دست درباره زمان بازگشت یزدانی به دنیای قهرمانی گفت: بین ۵ تا ۶ ماه دیگر او می‌تواند مرور فن کشتی را آغاز کند که در این رابطه توصیه‌ها و نکات لازم را تا زمان بازگشتش به دنیای قهرمانی به او خواهیم داشت و به امید خدا با آمادگی کامل راهی المپیک و صاحب مدال طلا شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه