logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  2. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  3. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  4. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  5. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  6. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  7. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  8. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  9. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  10. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  11. گسست میان ادعا و واقعیت
  12. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  13. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  14. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  15. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  16. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  17. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  18. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  19. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  20. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد

دانا گزارش می‌دهد؛

بازار سرمایه 10 مهرماه 1402/ افت 10 هزار و 650 واحدی شاخص

بازار سرمایه 10 مهرماه 1402/ افت 10 هزار و 650 واحدی شاخص
شاخص کل بازار سرمایه در پایان معاملات امروز با افت 10 هزار و 650 واحدی به رقم یک میلیون و 970 هزار و 533 واحد رسید.

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بازار سرمایه امروز در یک روند کاهشی قرار گرفت که عمدتا ناشی از وقایع سیاسی در منطقه بوده است و با از دست دادن 10 هزار و 650 واحد به رقم یک میلیون و 970 هزار و 533 واحد رسید.

همچنین شاخص هموزن امروز با کاهش 9959 واحد به رقم 660 هزار و 254 واحد رسید. ارزش روز بازار در بورس تهران به بیش از 6 میلیون و 843 هزار میلیارد تومان رسید.

همچنین ارزش فرابورس هم به یک میلیون و 352 هزار میلیارد تومان رسید که مجموع ارزش روز بورس و فرابورس به بیش از 7 میلیون و 186 هزار میلیارد تومان رسیده که با احتساب نرخ آزاد دلار به حدود 143 میلیارد دلار می‌رسد.

معامله‌گران امروز بیش از 8.4 میلیارد سهام و اوراق مالی در قالب 292 هزار معامله و به ارزش 4372 میلیارد تومان دادوستد کردند. همه شاخص‌های بورس امروز قرمز شدند به‌گونه‌ای که شاخص کل و شاخص قیمت با معیار وزنی ـ ارزشی 54 صدم درصد کاهش یافتند.

این دو شاخص با معیار هموزن 1.49 درصد کاهش یافتند. شاخص آزاد شناور 66 صدم درصد کاهش یافت. شاخص اول بازار بورس 46 صدم درصد افت کرد و شاخص بازار دوم بورس 63 صدم درصد کاهش یافت.

امروز نماد مخابرات بیشترین اثر افزایشی بر شاخص بورس را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از خود به‌جای گذاشت و نمادهای کشتیرانی، ایران خودرو، ملی مس، سایپا، پتروشیمی خلیج فارس و بانک ملت بیشترین اثر کاهشی بر شاخص بورس را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ داشتند.

در فرابورس ایران هم شاخص کل امروز 244 واحد کاهش یافت و به رقم 24 هزار و 63 واحد رسید. ارزش بازار اول و دوم فرابورس به بیش از یک میلیون و 352 هزار میلیارد تومان رسید. ارزش بازار پایه فرابورس 409 هزار میلیارد تومان شد. معامله‌گران امروز در فرابورس بیش از 3.2 سهام و اوراق مالی در قالب 147 هزار معامله و به ارزش بیش از 4248 میلیارد تومان دادوستد کردند.

امروز نمادهای فولاد هرمزگان، مالی سپهر صادرات، پتروشیمی زاگرس، ایران خودرو دیزل، انتخاب الکترونیک، صبا تامین و فرابورس ایران بیشترین اثر کاهشی در شاخص فرابورس را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ داشتند. شاخص کل و شاخص قیمت فرابورس نسبت به روز قبل 1.01 درصد کاهش یافتند. این دو شاخص با معیار هموزن 2.12 درصد افت کردند. شاخص بازار اول فرابورس 1.73 درصد کاهش یافت. شاخص بازار دوم فرابورس 74 صدم درصد افت کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه