logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

پروتکل کریدور حمل و نقلی چین به اروپا از مسیر ایران امضا شد

پروتکل کریدور حمل و نقلی چین به اروپا از مسیر ایران امضا شد
پروتکل کریدور حمل و نقلی چین به اروپا از مسیر ازبکستان، ترکمنستان، ایران و ترکیه به امضای وزرا و نمایندگان کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو) رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دوازدهمین اجلاس وزاری حمل ونقل سازمان همکاری اقتصادی اکو با حضور شهریار افندی زاده به نمایندگی از وزیر راه و شهرسازی در شهر تاشکند ازبکستان در تاریح 11 آبان 1402 برگزار شد.

در حاشیه این نشست که با حضور وزرا و نمایندگان وزارتخانه های حمل و نقلی سازمان همکاری اقتصادی برگزار شده بود، پروتکل کریدور حمل و نقلی چین به اروپا از مسیر ازبکستان، ترکمنستان، ایران و ترکیه به امضای وزرا و نمایندگان کشورهای مذکور رسید.

بنابراین گزارش یکسان سازی تعرفه ها و رویه های حمل و نقلی و فرایندهای مرزی در چارچوب پروتکل امضا شده میان کشورها  به اجرا گذاشته می شود که براین اساس پیش بینی می شود بتوان سهم قابل توجهی از حجم ترانزیت چین به اروپا را به مسیر ترانزیت شرقی غربی ایران جذب کرد.

ضرورت تامین مالی پروژه های زیرساختی با مشارکت بانک توسعه آسیایی

 همچجنین در دوازدهمین نشست وزاری حمل ونقل سازمان همکاری اقتصادی اکو درباره افزایش راهکارهای تقویت ارتباطات حمل و نقلی در منطقه اکو بحث و تبادل نظر شد.

ضرورت تامین مالی پروژه های زیرساختی منطقه اکو با مشارکت بانک توسعه آسیایی، تکمیل حلقه های مفقوده ریلی و جاده ای و همچنین راه های تجاری سازی و تقویت کریدورهای منطقه ای از جمله اسلام آباد تهران استانبول، آلماتی تهران استانبول و کریدورهای شرقی غربی برای اتصال چین به اروپا و همچنین مسیر های دریایی خزر، از دیگر مواردی بود که نمایندگان کشورهای عضو اکو درباره آن به گفتگو پرداختند و تصمیماتی در خصوص آن اتخاذ شد.

ضرورت برقرار پایدار جریان حمل و نقل در شرایط بروز پاندمی ها و تغییرات ژئوپلتیکی از دیگر مواردی بود که وزرا و نمایندگان وزارت خانه های حمل و نقلی منطقه اکو بر ضرورت آن تاکید شد.

در این نشست شهریار افندی زاده با تشریح ابتکار حمل و نقلی ایران-راه، به بیان جزییات این ابتکار و اجزای آن پرداخت و تاکید کرد: با به کار گیری این ابتکار، کلیه کشورهای منطقه خواهند توانست دسترسی امن و ارزانی را برای اتصال به جغرافیای پیرامونی از مسیر ایران بیابند.

 در ادامه این اجلاس، بیانیه و تصمیمات وزرا برای توسعه حمل و نقل و ترانزیت منطقه اکو قرائت شد. نشست سیزدهم وزرای حمل و نقل سازمان همکاری اقتصادی، سال آینده به میزبانی کشورمان در تهران برگزار خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه