logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

آسیاتک با فناوری فیبر نوری خود به «هفته ایران دیجیتال» رفت

آسیاتک با فناوری فیبر نوری خود به «هفته ایران دیجیتال» رفت
آسیاتک با حضور در همایش «هفته ایران دیجیتال» جدیدترین دستاوردهای خود در زمینه توسعه زیرساخت و تسهیل امکان دسترسی به اینترنت پر سرعت مبتنی بر فیبر نوری (FTTH) را ارائه کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط‌عمومی آسیاتک؛ این مجموعه با حضور در همایش «هفته ایران دیجیتال» جدیدترین دستاوردهای خود در زمینه توسعه زیرساخت و تسهیل امکان دسترسی خانوارهای ایرانی به اینترنت پر سرعت مبتنی بر فیبر نوری (FTTH) را ارائه کرد.

مجموعه انتقال داده‌های آسیاتک به‌عنوان حامی در رویداد «هفته ایران دیجیتال» که نهم و دهم آبان برگزار شد، حضور پیدا کرد.

آسیاتک همچنین در حاشیه این رویداد که با محور معرفی فناوری‌های نوین ارتباطی و توسعه شهر هوشمند برگزار شد، فعالیت‌ها و اقدامات خود در زمینه توسعه زیرساخت و تسهیل امکان دسترسی خانوارهای ایرانی به اینترنت پر سرعت فیبر نوری (FTTH)، ارائه راهکارهای متنوع ارتباطی سازمانی و خانگی‌اش را به اهالی این صنعت معرفی کرد.

برنامه‌های آسیاتک برای FTT-5G  در ایران

محمدعلی یوسفی‌زاده، مدیرعامل آسیاتک با حضور در پنلی که روز نخست این رویداد درباره سیاست‌های اقتصادی حاکم بر اینترنت و شبکه ملی اطلاعات در ایران برگزار شد، گفت: «فیبرنوری درخواست‌کننده زیادی در همه شهرها دارد اما زمان‌بری تحویل آن با سرویسی همچون LTE در اپراتورها قابل قیاس نیست».

علاوه بر این، رضا فهیمی، معاون فنی آسیاتک نیز در روز دوم همایش «هفته ایران دیجیتال» درباره فناوری FTT-5G  به‌عنوان یکی از دستاوردهای تیم R&D این شرکت سخنرانی کرد و این فناوری را راهکار تسریع دسترسی خانوارهای ایرانی به شبکه فیبر نوری دانست.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه