logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

جزئیات دیدار سرمربی تیم ملی با مربیان نساجی و سپاهان؛

قلعه نویی: جای استقلال در لیگ قهرمانان آسیا خالی است

قلعه نویی: جای استقلال در لیگ قهرمانان آسیا خالی است
سرمربی تیم ملی فوتبال گفت: برای 3 نماینده ایران آرزوی موفقیت دارم و معتقدم جای استقلال در لیگ قهرمانان آسیا خالی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، شب گذشته مهدی تاج به همراه امیر قلعه‌نویی، حیدر بهاروند، مهدی خراطی و سهیل مهدی در اردوی تیم‌های نساجی و سپاهان، نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا حاضر شدند و برای این دو تیم در دیدارهای امروز آرزوی موفقیت کردند.

در  ابتدای این دیدار که سید مهدی رحمتی، مورایس و محمدرضا ساکت نیز حضور داشتند، مهدی تاج گفت: در این جا حاضر شدیم  تا برای شما به عنوان نمایندگان فوتبال ایران آرزوی موفقیت کنیم. امروز جلسه‌ای داشتیم و پیشنهاد قلعه‌نویی این بود که در اردوی شما حاضر شویم و امیدواریم فردا (امروز) روز خوبی برای فوتبال ایران باشد.

همچنین امیر قلعه نویی در این نشست گفت: جا دارد از تاج تشکر کنم که در این نشست حاضر شد. اگر باشگاه سپاهان روز سه‌شنبه بعد از بازی به زمین تمرین برای ریکاوری نیاز دارد، این آمادگی وجود دارد زمین شماره دو تیم ملی را در اختیار آنها قرار دهیم.

وی افزود: از دو تیم خوب فوتبال ایران نساجی و سپاهان تشکر می‌کنم که روزهای سختی را سپری کردند و فشار بدنی مضاعفی را متحمل شدند. همچنین برای پرسپولیس آرزوی موفقیت دارم، هر چند معتقدم جای استقلال هم در این مسابقات واقعا خالی است.

سرمربی تیم ملی تاکید کرد: ما لیگ را بر حسب وظیفه رصد می‌کنیم و برنامه‌ها را بر مبنای اینکه باشگاه‌ها و تیم ملی موفق شوند تنظیم می‌کنیم. وظیفه هم داشتیم به اردوی دو تیم بیاییم. می‌خواهم از آقای مورایس به خاطر زحماتی که در فوتبال ایران می‌کشد، تشکر کنم. همچنین از مهدی رحمتی ممنونم چون او یک مربی جوان و صاحب سبک است و نوع فوتبال‌ تیم‌هایش نشان می‌دهد که آینده خوبی در فوتبال ایران دارد. رحمتی درست مثل همه عزیزانی که برای فوتبال این مرز و بوم تلاش کرده‌اند، به گردن فوتبال ایران حق دارد.

سرمربی تیم ملی یادآور شد: من خودم مربی باشگاهی بودم و می‌دانم برنامه‌ریزی برای باشگاه‌ها و همزمان تیم ملی چقدر سخت است ولی مهم باشگاه‌ها هستند که یک تیم ملی قوی را تشکیل دهند. ما امروز(یکشنبه) نشستی داشتیم که برنامه مسابقات لیگ ادامه داشته باشد. از طرفی سازمان لیگ هم تمام تلاش خود را می‌کند که مسابقات ضربه نخورد. امیدوارم هر اتفاقی می‌افتد باعث خوشحالی مردم این سرزمین شود.

همچنین مورایس سرمربی سپاهان ضمن تشکر از حضور سرمربی تیم ملی و رئیس فدراسیون فوتبال گفت: خوشحالم که در کنار شما حضور دارم چون می‌دانم فوتبال کشور برایتان مهم است. ایران بیش از 70 میلیون نفر جمعیت دارد و باعث خوشحالی است که هم سازمان لیگ و هم فدراسیون فوتبال در کنار ما حضور دارند. باعث افتخار من است که عضوی از این سازمان هستم و امیدوارم بتوانم حتی مقداری کوچک در موفقیت فوتبال ایران شریک باشم.

در پایان این جلسه مهدی رحمتی گفت: باعث افتخارم است که با امیر قلعه نویی، مهدی تاج و محمدرضا ساکت همکاری کرده‌ام و تنها فرصت شاگردی مورایس را نداشته‌ام. از اینکه در این شب مهم فوتبالی کنار ما بودید ممنون هستم و به خودم می‌بالم و امیدوارم نساجی و سپاهان در بازی با نمایندگان ازبکستان فوتبال ایران را روسفید کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه