logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

سرلشکر سلامی:

شکست رژیم صهیونیستی و افول آمریکا مایه آرامش و امنیت جهان است

شکست رژیم صهیونیستی و افول آمریکا مایه آرامش و امنیت جهان است
فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه شکست رژیم صهیونیستی و افول آمریکا مایه آرامش و امنیت جهان است، گفت: آمریکا جایگاه جهانی گذشته خود را از دست داده است و برای رژیمی هزینه می‌کند که هیچ دستاوردی برای او ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سیزدهمین جشنواره مالک اشتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه در جمع فرماندهان، مسئولان و مدیران نمایندگی ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه امروز انقلاب اسلامی با جهش در عرصه تحولات سیاسی و امنیتی منطقه و جهان روبه رو است گفت: اتفاقاتی که در حال رخ دادن است تغییر مسیر تحولات جهان، تغییر آرایش قدرت و گسترش شعاع های بلند انقلاب اسلامی را نوید می دهد.

وی افزود: رژیم صهیونیستی امروز همچون دندانی کرم خورده و پوسیده و از ریشه جدا شده است که زوال زودرس و پرشتاب خود را احساس می کند و آمریکایی‌ها هم متناسب با این زوال ، فروپاشی شخصیت و اعتبار خود در نگاه جهانیان را درک کرده است، در مقابل رویش های دل انگیز و وسیعی از همراهی با ارزش های بزرگ انقلاب ما حتی در جغرافیای تحت سیطره نظام سلطه مشاهده می شود.

فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه امروز گفتمان انقلاب اسلامی در حال فتح ذهن ها و قلب هاست، تصریح کرد: کرانه های انقلاب اسلامی در ابعاد اجتماعی و سیاسی به طرز شگفت انگیزی در حال گسترش است که این مهم بواسطه سازگاری شعائر انقلاب اسلامی با فطرت بشریت مورد اقبال همگان واقع و جهانشمول شده است  و به هم پیوستگی سطوح اجتماعی در جهان مانند دریای مواجی کشتی های سرگردان سیاست مستکبران را در تلاطم امواج خود قرار داده است و همگان شاهد تقابل نور و ظلمت هستند.

وی با بیان اینکه امروز سرگردانی و ابهام راهبردی در رخسار و سیمای مقامات سیاسی آمریکا و کشورهای همراه با او در جنایات غزه قابل مشاهده است، ادامه داد: آمریکایی‌ها اکنون در مسیر ضلالت که منطق و هندسه ندارد، گرفتار شده‌اند و مانند کسی عمل می‌کنند که هدف نداشته و قادر به پیدا کردن راه نیست.

سرلشکر سلامی ایمان و آگاهی را سرمایه‌ای راهگشا توصیف و خاطرنشان کرد: تحولات اخیر و واکنش مردم جهان به مظلومیت غزه نشان می‌دهد در جبهه حق آگاهی و ایمان سرلوحه اقدامات قرار دارد، در حالی که دشمنان ما فاقد راهبرد و سیاست هستند و این عرصه تقابل حق و باطل به وسعت جغرافیای زمین است که در غزه نمود یافته است.

فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه در طول تاریخ هیچگاه آمریکا اینگونه منزوی نبوده است اظهار کرد: آمریکا امروز جایگاه جهانی گذشته خود را از دست داده است و برای رژیمی هزینه می‌کند که هیچ  دستاوردی برای او ندارد و این نتیجه فقدان حکمت در هیات حاکمه آمریکایی هاست.

سرلشکر سلامی تاکید کرد : شکست رژیم صهیونیستی و افول آمریکا مایه آرامش و امنیت جهان است.

در پایان این مراسم با حضور فرمانده کل سپاه، نماینده ولی فقیه در سپاه و مسئولین اشراف فرماندهی کل قوا، برگزیدگان سیزدهمین جشنواره مالک اشتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه معرفی و با اهدای لوح از آنان تقدیر به عمل آمد.

 

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه