logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

حمله پهپادی حزب‌الله به مواضع ارتش رژیم صهیونیستی

حمله پهپادی حزب‌الله به مواضع ارتش رژیم صهیونیستی
مقاومت اسلامی لبنان که ساعتی پیش از حمله به چند موضع نظامی ارتش رژیم صهیونیستی خبر داده بود، در بیانیه دیگری اعلام کرد پایگاه‌ها و نظامیان اسرائیلی را هدف حمله پهپادی قرار داده است.

به گزارش راه دانا، جنبش حزب‌الله لبنان، شامگاه امروز (جمعه)، در بیانیه‌ای از حمله پهپادی مواضع ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد.

 

مقاومت اسلامی لبنان اعلام کرد با ۳ پهپاد تهاجمی پادگان «یفتاح قدیش» و گروهی از نظامیان صهیونیست در شرق شهرک «حتسودت یوشع» را هدف قرار داده که پهپادها به اهداف موردنظر اصابت کرده‌اند.

 

این بیانیه در حالی صادر شده است که حزب‌الله ساعتی پیش از 3 حمله به مواضع و تجمع نظامیان صهیونیست در مجاورت خطوط مرزی لبنان خبر داده بود.

 

مقاومت اسلامی لبنان در ۳ بیانیه کوتاه اعلام کرد دو گروه از نظامیان صهیونیست را در بین منطقه‌های «حدب البستان» و «برکه ریشه» و منطقه‌ «الضهیره»، موضع نظامی «رامیم» و گروهی از نظامیان پیاده نظام ارتش رژیم صهیونیستی را با استفاده از راکت و تسلیحات مناسب هدف قرار داده است.

 

حزب‌الله لبنان از زمان آغاز حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، عملیات‌های خمپاره‌ای، راکتی و پهپادی خود را علیه مواضع ارتش رژیم صهیونیستی آغاز کرده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه