logo
یک‌شنبه 12 مهر 1405 | یکشنبه 04 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  2. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  3. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  4. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  5. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  6. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  7. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  8. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  9. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  10. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  11. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  12. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  13. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  14. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  15. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  16. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  17. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  18. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  19. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  20. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن

مستند ایرانی در جشنواره حقوق بشر قرقیزستان

مستند ایرانی در جشنواره حقوق بشر قرقیزستان
مستند «قطره‌ها جان می‌بخشند» به جشنواره بین‌المللی فیلم‌ قرقیزستان راه یافت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مستند نیمه‌بلند «قطره‌ها جان می‌بخشند» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی فرشید آذری در ادامه حضور جهانی خود، به هفدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های مستند حقوق بشر قرقیزستان راه یافت.

جشنواره فیلم‌های مستند حقوق بشر قرقیزستان «Bir Duino-Kyrgyzstan» رویدادی غیرسیاسی و غیرانتفاعی است که برای ارتقای حقوق مدنی، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و سایر اهداف مفید اجتماعی با استفاده از ابزارهای نظارت و تحلیل برای ارزیابی حقوق بشر در قرقیزستان تأسیس شد.

این رویداد سینمای با شعار «کرامت، آزادی و عدالت برای همه» بستری گسترده برای بحث درباره حقیقت مستند در حوزه حقوق بشر، جذب مستندسازان و کارشناسان، اعم از جوامع محلی و بین‌المللی را با قالب نوآورانه حقوق بشر از طریق هنر فراهم می‌کند.

هفدهمین جشنواره حقوق بشر از ۲۷ نوامبر تا اول دسامبر ۲۰۲۳ ( ۶ تا ۱۰ آذرماه ۱۴۰۲) در قرقیزستان برگزار خواهد شد.

در خلاصه داستان «قطره‌ها جان می‌بخشند» آمده است: «مشت حسین با تن رنجورش بیش از سی‌سال است که هر روز، بی‌هیچ کمکی، چندین کیلومتر را در ارتفاعات صعب‌العبور می‌پیماید تا در منطقه‌ای که زیست جانوران به علت خشکسالی در معرض خطر است، حیوانات و پرندگان تشنه را سیراب کند». 

این مستند نیمه‌بلند با درک مساله و موضوع اهمیت آب در زندگی، پیش از این جشنواره، موفق به کسب جایزه ویژه بیست و دومین دوره جشنواره محیط زیستی فیلم بایکال و جایزه بهترین فیلم چهل و هشتمین دوره جشنواره «اکو فیلم»، قدیمی‌ترین جشنواره محیط زیستی اروپا؛ در جمهوری چک شده است.

عوامل مستند «قطره‌ها جان می‌بخشند» عبارتند از:تهیه‌کننده، کارگردان: فرشید آذری، دستیار کارگردان: ایمان چرخکار، تصویربردار و تدوین: فرشید آذری، صدابردار: کاوه امیر احمدی، مدیر تولید: کمال اخوان، طراح صدا: آرمن احمدیان، اصلاح رنگ: محمد راد، عکاس: پارسا الطافی و مشاور رسانه‌ای: علی کشاورز.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه