logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

رئیس اداره پیشگیری و کنترل بیمای‌های قلبی و عروقی وزارت بهداشت اعلام کرد

خدمات حضوری غربالگری دیابت و پرفشاری خون برای مشاغل کارگری

خدمات حضوری غربالگری دیابت و پرفشاری خون برای مشاغل کارگری
رئیس اداره پیشگیری و کنترل بیمای‌های قلبی و عروقی وزارت بهداشت با اشاره به سهم ۸۳ درصدی بیماری‌های غیرواگیر در مرگ و میرها، گفت: در پویش ملی سلامت قرار است میزهای خدمت فعال داشته باشیم و به این ترتیب همکاران ما با حضور در بخش‌های کارگری، کارخانه‌ها و شهرک‌های صنعتی غربالگری را صورت دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرزانه فربخش  رئیس اداره پیشگیری و کنترل بیمای‌های قلبی و عروقی دفتر مدیریت بیماری‌های غیر واگیر معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، درباره پویش ملی سلامت در سراسر کشور با بیان این که حدود ۸۳ درصد مرگ و میرها در کشور به دلیل بیماری‌های غیر واگیر است، اظهار داشت: درصد قابل توجهی از مرگ و میرها در کشور مربوط به بیماری‌های قلبی و عروقی است؛ به همین دلیل دو بیماری فشار خون بالا و دیابت که عامل خطر هم محسوب می‌شوند در اولویت دفتر غیر واگیر و وزارت بهداشت قرار گرفته است.

وی گفت: درصدد هستیم تا با پویش ملی سلامت با یک غربالگری گسترده در جمعیت بالای ۱۸ سال سطح پوشش بیماری‌یابی را بالا ببریم و افرادی را از طریق این پویش ملی از بیماری و خطراتی که در معرض آن قرار دارند، مطلع کنیم.

فربخش افزود: بیماری‌های غیرواگیر از جمله (دیابت و پرفشاری خون) در مراحل ابتدایی حتی به صورت غیر دارویی نیز قابل کنترل هستند و هدف این پویش نیز تشخیص بیماری‌ها در مراحل ابتدایی است تا بتوان از این مسیر مراقبت موثرتری از هموطنان‌مان صورت دهیم.

رئیس اداره پیشگیری و کنترل بیماری‌های قلبی و عروقی دفتر مدیریت بیماری‌های غیر واگیر معاونت بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه پویش ملی سلامت از ۲۰ آبان ماه آغاز شده است، گفت: مقرر شده با کمک دانشگاه‌های علوم پزشکی جمعیت هدف ما که شامل جمعیت بالای ۱۸ سال و مادران باردار در همه گروه‌های سنی است، به روش‌های مختلفی که توسط خود دانشگاه‌ها تصمیم‌سازی می‌شود، برای آگاهی از عوامل خطر سلامت مانند دیابت و فشارخون بالا اقدام کنند.  

وی در ادامه بر فراخوان فعال در جمعیت روستایی و ۹۳ شهری که برنامه سلامت خانواده در آنجا اجرایی می‌شود، تاکید و تصریح کرد: با فراخوان فعال مثل رسانه‌های اطلاع رسانی همچون صدا و سیما یا استفاده از بیلبوردها، پلاکاردها و پوسترها به دنبال پوشش بهتر پویش ملی سلامت هستیم.

فربخش با بیان اینکه در پویش ملی سلامت قرار است میزهای خدمت فعال داشته باشیم، گفت: هدف از برپایی میزهای خدمت فعال، ایجاد هماهنگی با سازمان‌ها و ادارات دولتی و بخش خصوصی است تا همکاران ما با حضور در بخش‌های کارگری، کارخانه‌ها و شهرک‌های صنعتی غربالگری را صورت دهند.

رئیس اداره پیشگیری و کنترل بیمای های قلبی و عروقی دفتر مدیریت بیماری های غیر واگیر معاونت بهداشت وزارت بهداشت اظهار امیداوری کرد که با اطلاع رسانی گسترده و با محتواهای آموزشی که در اختیار گروه‌های هدف قرار خواهد گرفت، تعداد بیمارانی که از بیماری خود آگاهی ندارند را شناسایی و بتوان با آگاهی رسانی درست، تغییراتی در سبک زندگی افراد ایجاد کرد.

وی همچنین تاکید کرد: افراد شناسایی شده در غربالگری پس از پایان پویش ملی سلامت رها نخواهند شد و مراقبت‌های لازم را در ادامه خواهند گرفت و در صورت نیاز تحت کنترل و مراقبت‌های دوره‌ای قرار می‌گیرند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه