اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

حضور کاراته در بازی های جهانی 2025

حضور کاراته در بازی های جهانی 2025
بازی های جهانی 2025 در شرایطی به میزبانی چین برگزار می شود که نام رشته کاراته همچون دوره های گذشته در آن به چشم می خورد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون کاراته، کاراته بار دیگر به عنوان یکی از ورزش های حاضر در بازی های جهانی که قرار است در آگوست 2025 ( مرداد ماه 1404) در چنگدو چین برگزار شود، اضافه شد. کاراته که از زمان آغاز این رویداد در سال 1981، همواره به عنوان رشته ثابت در برنامه بازی های جهانی قرار داشت، بار دیگر به عنوان یکی از رشته های اصلی این برنامه تایید شد.

مطابق اعلام فدراسیون جهانی، پیکارهای کاراته بازی های جهانی که از 7 تا 17 آگوست 2025 (16 تا 26 مرداد 1404) در چنگدو (چین) برگزار می شود 8 و 9 آگوست (17 و 18 مرداد ماه 1404)  برگزار خواهد شد.

بر این اساس این رویداد در دو بخش کاتا و کومیته انفرادی برگزار خواهد شد که در هر رده  ۸ کاراته کا می توانند به روی تاتامی برود.

آخرین دوره بازی های جهانی در سال 2022 در بیرمنگام (ایالات متحده آمریکا) با حضور نمایندگان 41 کشور برگزار شد که اسپانیا با چهار مدال از جمله دو طلا در صدر جدول توزیع مدال‌ رقابتهای کاراته قرار گرفت و پس از آن مصر و اوکراین دوم و سوم شدند. نمایندگان کاراته ایران نیز به واسطه کارشکنی میزبان و عدم صدور روادید، نتوانستند در این دوره از رقابت ها شرکت کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه