logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

حماس:

پاسخ خود به پیشنهاد آتش‌بس را دیروز به مصر و قطر تحویل دادیم

 پاسخ خود به پیشنهاد آتش‌بس را دیروز به مصر و قطر تحویل دادیم
یکی از سران حماس گفت که این جنبش روز گذشته پاسخ خود به پیشنهاد آتش‌بس را به مصر و قطر تحویل داده و منتظر واکنش رژیم صهیونیستی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا «خلیل الحیة» از سران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین شامگاه سه‌شنبه گفت که دشمن صهیونیستی تا کنون جز جنایت جنگی و کشتارهای وحشتناک، دستاورد دیگری در عرصه نبرد نداشته است.

وی در ادامه گفت: «نتانیاهو و ارتش اسرائیلی هرگز هیچ دستاوردی نخواهند داشت و ما از شکست آنها اطمینان داریم».

الحیة گفت: «نیروهای اشغالگر بیمارستان الشفاء و بیمارستان الاندونزی را به پادگان نظامی تبدیل کرده‌اند».

این مقام حماس افزود: «نیروهای اشغالگر در تلاش هستند تا ساختار بهداشتی و درمانی در شمال غزه را از مدار خدمات رسانی خارج کنند».

وی اضافه کرد: «سخنان اشغالگران مبنی بر وجود تونل در بیمارستان الشفاء، نمایش مضحکی است که کسی آن را باور نمی‌کند».

الحیة گفت: «اشغالگران همچنان به دروغگویی و نمایش‌های جعلی تلاش دارد تا هدف قرار دادن بیمارستان‌ها و زیرساخت‌ها را توجیه کنند».

این مقام حماس افزود: «اشغالگران تلاش دارند تا مردم غزه را به سمت جنوب هدایت کرده و از آنجا به بیرون از نوار و به سوی مصر منتقل کنند».

وی تاکید کرد: «هیچ جابجایی و خروجی وجود ندارد و مردم ما در غزه به سرزمین خود پایبند است».

الحیه تاکید کرد که گذرکاه رفح باید برای وارد شدن نیازهای مردم غزه باز باشد و چیزی که در حال حاضر به این باریکه وارد می‌شود تنها 10 درصد از نیازهای مردم می‌باشد.

این مقام حماس گفت: «دیروز پاسخ خود را به قطر و مصر درباره پیشنهاد آتش‌بس تحویل داده و منتظر واکنش اشغالگران هستیم».

وی افزود: «اگر اشغالگران خواستار آتش‌بس نباشند در برابر آن صدها مانع تراشی خواهند کرد».

پیشتر سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی جزئیات بیشتری از توافق احتمالی میان رژیم صهیونیستی و حماس در خصوص تبادل اُسرا منتشر کرد.

این نهاد صهیونیست‌ها به نقل از یک مقام ارشد خبر داد: «توافق آزادی تعدادی از اُسرا، شامل آزادی پنجاه کودک و زن در غزه در چند دفعه می‌باشد».

این منبع اضافه کرد: «در مقابل آزادی برخی از اُسرای اسرائیلی، حدود 150 زندانی امنیتی فلسطینی در زندان‌های اسرائیلی آزاد خواهند شد».

این منبع بلندپایه به سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی خبر داد: «آتش بس موقتی برای پنج روز ایجاد خواهد شد و در صورتی که حماس تعداد بیشتری از اُسرا را آزاد کند، این آتش‌بس تمدید خواهد شد».

پیشتر نیز شبکه خبری سی ان ان به نقل از یک دیپلمات آگاه و یک منبع نزدیک به موضوع گزارش داد که قطر امیدوار است امروز توافقی را برای آزادی گروگان‌های غیرنظامی که توسط حماس در عملیات طوفان الاقصی به اسارت گرفته شده بودند را در ازای توقف درگیری ها اعلام کند.

براساس این گزارش، این توافق آزادی برخی زندانیان غیرنظامی اسرائیلی را در ازای توقف درگیریها دربرخواهد داشت.

مقامات آمریکایی نزدیک به مذاکرات تاکید کردند که اگرچه توافق انجام نشده است، اما آنها به طور فزاینده‌ای خوش بین هستند و معتقدند هفته‌های طولانی و دشوار با آزادی گروگانها به ثمر خواهد رسید.

این اظهارات در حالی بیان شده است که «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نیز،‌ صبح امروز (سه‌شنبه)، در اظهاراتی از جریان داشتن مذاکراتی برای تبادل اسرا با رژیم صهیونیستی و برقراری آتش‌بس در غزه خبر داد.

هنیه در بیانیه‌ای کوتاه که کانال تلگرامی حماس آن را منتشر کرد، اعلام کرد: «جنبش [حماس] پاسخ خود را به برادران در قطر و میانجیگران تحویل داده است و ما به توافق آتش‌بس نزدیک می‌شویم».

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه