logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

صحبتهای رئیس فدراسیون فوتبال درباره مسائل اخیر؛

تاج: صحبت خاصی درباره عدم حضور لژیونرها در جام ملتها نشده/ انتخاب ویلموتس اشتباه بود

تاج: صحبت خاصی درباره عدم حضور لژیونرها در جام ملتها نشده/ انتخاب ویلموتس اشتباه بود
رئیس فدراسیون فوتبال گفت: انتخاب ویلموتس برای تیم ملی اشتباه بود و در رخی از موارد پرونده او اشتباه کردیم.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال درمورد آخرین اقدامات فدراسیون فوتبال برای حضور تیم ملی در جام ملت‌های آسیا، اظهار داشت: هم هتل و هم محل تمرین را پیش‌بینی کرده و پولش را پرداخت کرده‌ایم. همه کارهایی که باید انجام شود و هزینه سنگینی هم داشته انجام شده است.

وی درمورد انتشار اخباری مبنی بر شرکت نکردن برخی بازیکنان لژیونر تاثیرگذار همراه تیم ملی در جام ملت‌های آسیا، گفت: حضور در جام ملت‌ها هم برای بازیکنان خیلی موثر است و هم انگیزه‌ای برای آنها است‌. برای کشورها هم مهم است‌. صحبت خاصی نشده و امیدواریم بتوانیم از همه بازیکنان استفاده کنیم.

رئیس فدراسیون فوتبال درخصوص خروج دستگاه VAR از ورزشگاه نقش جهان، عنوان کرد: این دستگاه مورد تایید مجموعه ما نبود. بازی‌هایی که در ورزشگاه آزادی انجام می‌شود، ممکن است با VAR باشد‌. البته داوران ما هم آموزش دیده‌اند و فیفا نیز مجوز استفاده را به ما داد.

تاج درمورد مخالف بودن بازیکنان و مدیران با قانون سقف بودجه برخلاف نظر مدیران، تصریح کرد: همه مدیران باشگاه‌ها که به من مراجعه کردند بلااستثنا نظرشان این است اگر این قانون نبود، امسال هزینه‌ها در لیگ برتر به ۶ هزار میلیارد تومان می‌رسید.

وی درباره پرونده ویلموتس گفت: در انتخاب مارک ویلموتس به عنوان سرمربی تیم ملی اشتباه کردیم. در برخی موارد پرونده ویلموتس اشتباه کردم. پرونده او مثل برخی پرونده‌های مشابه دیگر است. برخی از آنها را من و برخی را نیز استقلال، پرسپولیس و ... اشتباه کرده‌اند. حقوق و دستمزد ویلموتس پرداخت شده و هیچ مشکلی در این زمینه نیست. در نامه فیفا هم مشخص و معین آمده این پول را داده‌اند. مالیاتی به او تعلق نمی‌گیرد که ما پرداخت کنیم. 

رئیس فدراسیون در ادامه گفت و گو با صدا و سیما، عنوان کرد: پیش از این یک عددی را قبلا اعلام کرده بودند که بخشی از آن را پرداخت کردیم و تمام این مبلغ نیز استرداد می‌شود زیرا طبق تلاش وکلای ما این مالیات باید توسط ویلموتس در کشور خودش پرداخت شود‌.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه