اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

نماینده پارلمان اروپا:

اروپا و آمریکا مردم فلسطین را رها کردند

اروپا و آمریکا مردم فلسطین را رها کردند
نماینده ایرلندی پارلمان اروپا روز پنجشنبه با انتقاد از بی‌تفاوتی اروپا و آمریکا نسبت به کشار شهروندان غزه توسط رژیم صهیونیستی گفت، کشتار مردم فلسطین ریشه در ایدئولوژی استعماری دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نماینده ایرلندی پارلمان اروپا روز پنجشنبه  از بی‌تفاوتی اروپا و آمریکا نسبت به کشار شهروندان غزه توسط رژیم صهیونیستی انتقاد کرد.

به گزارش منابع خبری، «میک والاس» نماینده جمهوری ایرلند در پارلمان اروپا روز پنجشنبه در شبکه اجتماعی «ایکس» در خصوص بی تقاوتی آمریکا و اتحادیه اروپا به کشتار مردم غزه توسط صهیونیست‌ها نوشت: «جهان هرگز فراموش نخواهد کرد که اروپا و آمریکا مردم  فلسطین را رها کردند. کشتار مردم فلسطین ریشه در ایدئولوژی استعماری دارد. این یک نمونه کتاب درسی از نسل کشی است.»

 بر اساس این گزارش، بعد از گذشت ۴۷ روز از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط جنبش مقاومت اسلامی «حماس» علیه رژیم صهیونیستی و شکست میدانی ارتش اشغالگران در حمله زمینی به نوار غزه، کابینه رژیم موقت به پذیرش توافق آتش‌بس با میانجی‌گری‌های دولت قطر و مصر متوسل شد.

وی پیشتر نیز گفته بود: «چرا اتحادیه اروپا هیچ مشکلی با بمباران بیمارستان‌ها توسط نظام آپارتاید اسرائیل ندارد؟ آیا اتحادیه اروپا فکر می‌کند که این اقدام، اقدامی درست است؟ چرا اتحادیه اروپا از جنایات جنگی اسرائیل علیه فلسطینیان حمایت می‌کند؟ آیا جان فلسطینیان اهمیتی ندارد؟»

دفتر اطلاع‌رسانی دولت حماس در غزه با اشاره به شهادت بیش از 14 هزار نفر در حملات صهیونیستها، خبر داد که در این حملات، 33 هزار نفر زخمی شدند.

در بیانیه این نهاد آمده است، رژیم صهیونیستی هزار و ۳۵۴ کشتار علیه ساکنان غزه انجام داده است که در پی آن، بیش از شش هزار و ۸۰۰ نفر مفقود شده‌اند. در این حملات، ۳۳ هزار نفر زخمی شدند که بیش از ۷۵ درصد از آنان، زن و کودک هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه