logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

دبیر کل مجمع خبرنگاران و نویسندگان دفاع مقدس در گفت و گو با دانا مطرح کرد؛

خبرنگاران غزه در حال نبرد با غول رسانه‌ای صهیونیست‌ها هستند

خبرنگاران غزه در حال نبرد با غول رسانه‌ای صهیونیست‌ها هستند
حسین زکریائی درباره شجاعت خبرنگاران حاضر در غزه گفت: عملیات «طوفان الاقصی» همه آرزوهای صهیونیست‌ها را از بین برد و این‌ها نتیجه تلاش‌های خبرنگاران حاضر در این میدان است که توانسته‌اند دربرابر غول رسانه‌ای قدرتمندی مانند صهیونیست‌ها مقابله کنند.

حسین زکریائی دبیر کل مجمع خبرنگاران و نویسندگان دفاع مقدس در گفت و گو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ درباره شجاعت خبرنگاران حاضر در غزه و غول رسانه ای صهیونیست ها که تلاش دارد مانع از بازنمایی حقایق غزه شود گفت: ماجرای نفوذ رسانه ای صهیونیست ها بر رسانه های دنیا بسیار پیش تر از عملیات بزرگ «طوفان الاقصی» بوده است که مطلبی انکارناپذیر است به این دلیل که وجود صهیونیست ها بر اساس رسانه پایه گذاری شده است.

وی ادامه داد: جمعیت اسرائیلی ها به عنوان یک رژیم غاصب تعداد بسیار قلیلی است، اما این ها با بازنمایی اخبار توخالی و پوشالی، همیشه این تلاش را داشته اند که به همه بگویند ما قدرت بلامنازع جهان هستیم و این فرض انکارناپذیر است که خبر و رسانه تاثیر بسزایی در جهت دهی افکار عمومی دارد. لذا صهیونسیت ها از این ابزار قدرتمند استفاده کرده و اینگونه خودشان را در همه جا بازنمایی کرده اند که ما قدرت نخست دنیا هستیم؛ درصورتی که عملیات «طوفان الاقصی» همه آرزوهای صهیونیست ها را از بین برد و این ها نتیجه تلاش های خبرنگاران حاضر در این میدان است که توانسته اند دربرابر غول رسانه ای قدرتمندی مانند صهیونیست ها مقابله کنند.

حسین زکریائی در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار دانا مبنی بر دوره های آموزشی خبرنگاری در بحران که توسط این مجمع برگزار شده گفت: از سال های گذشته یکی از رسالت های مجمع خبرنگاران و نویسندگان دفاع مقدس «آموزش خبرنگاری بحران» بوده است. چون اعضای اصلی و موسسین مجمع، خودشان از رزمندگان، خبرنگاران و رزم نگاران دفاع مقدس بوده اند، می توانند تجربیات و علم خودشان را به نسل جدید خبرنگاران این حوزه به درستی منتقل کنند و ما این وظیفه را برعهده گرفتیم و دوره های آموزشی متفاوتی با این موضوع برگزار کرده ایم و تلاش داریم تا دور جدید این دوره را با همکاری معاونت مطبوعاتی به سرانجام برسانیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه