logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

دکتر طاهری آکردی در مراسم معارفه رئیس شورای امر به معروف دادسرای امنیت:

همه دستگاه‌ها امر به معروف را وظیفه خود بدانند

همه دستگاه‌ها امر به معروف را وظیفه خود بدانند
مراسم معارفه رئیس، جانشین و دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر دادسرای امنیت اخلاقی تهران بزرگ در سالن جلسات ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور؛ حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمدحسین طاهری آکردی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در این مراسم با تسلیت ایام فاطمیه، فریضتین را عاملی بر اقامه و دوام دین عنوان کرد و بیان داشت: قرآن دستور می‌دهد هر فرد به اندازه تمکن خود در بحث اقامه دین گام بردارد.

وی در ادامه با اشاره به اصل هشتم قانون اساسی که در آن به امر به معروف و نهی از منکر اشاره شده، بیان داشت: اسلام ۱۴۰۰ سال پیش با طرح موضوع امر به معروف و نهی از منکر نظارت مردم بر دولت و مردم بر مردم را بیان کرده، ولی غرب اکنون به این ضرورت پی برده است.

این مقام مسئول با اشاره به این‌که اقامه امر به معروف و نهی از منکر سبب کاهش ناهنجاری‌های اجتماعی می‌شود، تأکید کرد: در بحث فریضتین باید همه دستگاه‌های مسئول پای کار بیایند و ستاد امر به معروف نیز به تسهیل‌گری بپردازد.

دکتر طاهری آکردی با بیان این‌که امر به معروف و نهی از منکر باید مردمی شود و حتی نظارت‌ها توسط آن‌ها صورت گیرد، خاطرنشان کرد: باید فضای جامعه برای فردی که می‌خواهد در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و... تخلف کند، ناامن شود.

وی تأکید کرد: ما در ستاد امر به معروف و نهی از منکر تنها به دنبال عفاف و حجاب نیستیم، بلکه در بحث دستگاه‌ها ورود کرده و پیگیر مطالبات و مشکلات مردم هستیم. برای نمونه اکنون در نظام بانکی مردم گرفتار مشکلات فراوانی هستند، این‌ها منکر بوده و ستاد به دنبال حل این مشکلات است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر، تشکیل شورا‌ها در دستگاه‌ها را حائز اهمیت دانست و گفت: به ستاد‌های استانی نیز تأکید کردیم در بحث تشکیل شورا‌ها فعال‌تر شده و حتما برای کار‌های خود نیز پیوست فرهنگی در نظر بگیرند.

حجت‌الاسلام محمدرضا مبلغی، رئیس فراکسیون امر به معروف و نهی از منکر مجلس شورای اسلامی نیز فریضتین را در رأس ارزش‌ها بیان کرد و خاطرنشان ساخت: امر به معروف و نهی از منکر مسیر انبیا و اهل‌بیت (ع) است.

وی دامنه امر به معروف و نهی از منکر را گسترده دانست و با بیان این‌که عفاف و حجاب یکی از این مسائل است، تأکید کرد: ضمن شناخت معروفات و منکرات، باید با زبان لین این موضوع را برای افراد یادآوری کرد.

در بخشی از این مراسم محمدحسین جعفری، رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر دادسرای امنیت اخلاقی با اشاره به فراز‌هایی از نهج البلاغه گفت: روایات تأکید دارند که نسبت به فساد، منکر و گناهان فردی و اجتماعی بی تفاوت نباشیم.

وی ادامه داد: اگر به امر به معروف و نهی از منکر کم توجهی شود، قطعا به فرائض دیگر نیز کم توجهی خواهد شد. امیرمؤمنان (ع) در روایتی می‌فرمایند که تمام فرائض در برابر امر به معروف و نهی از منکر همانند قطره‌ای در برابر دریاست.

سرپرست دادسرای امنیت اخلاقی تهران، نخستین راه پیاده شدن امر به معروف و نهی از منکر را عمل کردن مدیران و مسئولان به فریضتین دانست و خاطرنشان کرد: آمر به معروف و ناهی از منکر باید خود الگو باشد.

در پایان این نشست، احکام آقایان محمدحسین جعفری، جلیل ثابتی، محمدرضا منعم به ترتیب به عنوان رئیس، جانشین و دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر دادسرای امنیت اخلاقی تهران اعطا شد.

انتهای پیام/

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه