logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

قالیباف:

اولویت اداره امور شهری با محوریت محله‌ها است

اولویت اداره امور شهری با محوریت محله‌ها است
رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست با اعضای شورایاری‌های مناطق تهران با بیان اینکه نباید در سطح ملی تصمیمی بگیریم و کارهایی را انجام دهیم که استانداری‌ها یا حتی شورایاری ها امکان انجام آن را دارند گفت: اولویت اداره امور شهری با محوریت محله‌ها است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست  جمعی از اعضای شورایاری‌های محله‌ها، معتمدین و فعالان اجتماعی مناطق مختلف تهران که شامگاه یکشنبه، 19 آذر 1402 در بهارستان برگزار شد، با بیان اینکه برای شنیدن مشکلات مردم و پیگیری‌های امور شهری اعضای شورایاری‌ها بدون اینکه مسئولیت‌های رسمی داشته باشند زحمات اصلی را می‌کشند، گفت: البته که کار برای خدا خستگی و دلسردی نداشته و اجر اخروی دارد.

وی افزود: مهم‌ترین رمز موفقیت ما در جمهوری اسلامی، ایمان به سنت‌های الهی و مردم است و هرگاه از این موضوعات فاصله بگیریم آینده روشنی در پیش رو نخواهیم داشت.

قالیباف در ادامه با بیان اینکه تکنولوژی و مدیریت در هر مسیری حرکت کند، سنت‌های الهی تبدیل و تحویل نمی‌شود، گفت: خالق عالم تکلیف ما را روشن کرده و ایمان به سنت‌های الهی یکی از مهم‌ترین رکن‌های رکین است که در زندگی جمعی، شخصی، حقوقی، کار، تلاش، رفاقت، خانواده، زندگی شهری و غیره مورد اهمیت است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این که حفظ نظام به واسطه نگاه داشتن قلب مردم است و ما باید با مردم کنار بیاییم و آنها را پای کار بیاوریم تا بتوانیم مشکلات را حل کنیم گفت: زمانی که در شهرداری بودم، شهرداران مناطق می‌گفتند شورایاری‌ها کارشان را تضعیف می‌کند که من می‌گفتم نباید با شورایاری‌های اختلاف کنند چرا که شورایاری ها صاحب کار هستند و با مردم و مشکلات ارتباط دارند.

اولویت اداره امور شهری با محوریت محله‌ها است

وی در ادامه با بیان اینکه مردم در پیروزی انقلاب و اداره جنگ نقش اصلی را داشتند، عنوان کرد: در تاریخ انقلاب اسلامی هرکجا موفق بودیم قطعاً مردم حضور داشتند و هر کجا ناموفق بودیم، مردم را حذف و تصور کردیم می‌توانیم با مدیریت خودمان موضوعات را پیش ببریم که اشتباه محض است؛ به‌ویژه از آنجایی که اساس نظام جمهوری اسلامی ایران بر پایه مردم بنا نهاده شده و باید آنها را در موضوعات شریک کنیم که هر کجا هستیم با اراده آنها در آن سمت قرار گرفته‌ایم.

حفظ ارزش پول ملی از مهم‌ترین رسالت‌های مسئولان است

رئیس قوه مقننه در ادامه حفظ ارزش پول ملی را از مهم‌ترین رسالت‌های مسئولان دانست و افزود: امروز نحوه مدیریت و حکمرانی ایراد دارد و مهم‌ترین مشکل آن عدم تمرکززدایی است. باید بدانیم نمی‌توانیم از مرکز کشور، شهرها و مناطق دیگر را مدیریت کنیم بلکه باید برای حفظ ارزش پول ملی که به معنای بالا بردن قدرت خرید مردم است تصمیم‌گیری و اقدام کنیم.

وی در همین زمینه تصریح کرد: نباید در سطح ملی به عنوان یک قوه تصمیمی بگیریم و کارهایی را انجام دهیم که استانداری‌ها یا حتی شورایاری ها امکان انجام آن را دارند.

قالیباف با اشاره به مطالبه قانونی شدن شورایاری‌ها اظهار داشت: ما مسأله وضعیت قانونی شورایاری‌ها را هرچقدر زمان‌بر باشد دنبال می کنیم چون مسیر درستی است و در سطح کشور باید پیگیری و اجرا شود.

 در این نشست اعضای شورایاری‌ها، معتمدین و فعالان اجتماعی محله‌ها از مناطق مختلف تهران به بیان دغدغه‌ها، مسائل و موضوعات مد نظر خود در حوزه‌های مختلف از جمله تقویت شورایاری‌ها و تصویب قانون مرتبط با آن، حل معضل آلودگی هوای تهران، مشارکت زنان در امور شهری، ترافیک، تلاش برای افزایش مشارکت در انتخابات، موضوعات عمرانی، حمل و نقل، مترو و .... پرداختند.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه