logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

برای فیلم «اوپنهایمر»؛

کریستوفر نولان جایزه ساترن را دریافت می‌کند

کریستوفر نولان جایزه ساترن را دریافت می‌کند
کریستوفر نولان در جوایز ساترن ۲۰۲۴ که جایزه مطرح ژانر محور است، تجلیل می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از هالیوود ریپورتر، امیلی بلانت بازیگر «اوپنهایمر» ساخته کریستوفر نولان، جایزه ساترن را در مراسمی که ۴ فوریه ‌(۲۵ بهمن) برگزار می‌شود، به این کارگردان اهدا می‌کند.

جفری کاتزنبرگ، کوین فایگی و جیمز کامرون دریافت کنندگان قبلی این جایزه رویایی هستند که برای تجلیل از فیلم‌های فانتزی، ترسناک یا علمی تخیلی اهدا می‌شود.

شروع کار جوایز ساترن به سال ۱۹۷۳ برمی‌گردد. آکادمی فیلم‌های علمی تخیلی، فانتزی و ترسناک پیش از این از نولان برای نوشتن فیلمنامه فیلم‌های «بتمن آغاز می‌کند»، «شوالیه تاریکی»، «تلقین» و «بین‌ستاره‌ای» تجلیل کرده بود. او برای کارگردانی «تلقین» نیز برنده شده بود.

امسال او برای نویسندگی و کارگردانی «اوپنهایمر» که فیلمی زندگی‌نامه‌ای با درجه R بود و به یک موفقیت تجاری بزرگ شگفت‌انگیز دست یافت و ۹۵۳ میلیون دلار در سطح جهان فروخت، تجلیل می‌شود.

رییس این آکادمی از نولان به عنوان خالق آثار استثنایی و پیشگامانه‌ای که سال‌هاست مخاطبان را سرگرم کرده و با «اوپنهایمر» با کاوش در ظهور و عواقب مسابقه تسلیحات هسته‌ای به هنر سینما کمک می‌کند، وی را شایسته دریافت این جایزه خواند.

چندین فیلم نولان قبلاً جوایز فیلم برتر ژانر را به خود اختصاص داده بودند. «بتمن آغاز می‌کند» برنده بهترین فیلم فانتزی، «شوالیه تاریکی» برنده بهترین فیلم اکشن یا ماجراجویی و «تلقین» و «بین‌ستاره‌ای» هم برنده جایزه بهترین فیلم علمی تخیلی شده بودند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه