logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

وحیدی:

مقدمات برگزاری انتخابات بر اساس زمان تعیین شده قانونی در حال انجام است

مقدمات برگزاری انتخابات بر اساس زمان تعیین شده قانونی در حال انجام است
وزیر کشور گفت: مقدمات انتخابات در وزارت کشور به خوبی و بر اساس قانون جلو رفته است، تمام فرآیند مقدمات برگزاری انتخابات براساس قانون و موعدهای زمانی خاص خود انجام شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد وحیدی وزیر کشور روز جمعه در حاشیه سفر چند ساعته به دزفول و بازدید از کارخانه قارچ این شهرستان در جمع خبرنگاران گفت: مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی از ارکان مهم نظام اسلامی هستند به همین دلیل انتخابات اسفندماه امسال از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

وی با بیان اینکه روند برگزاری مقدمات انتخابات در وزارت کشور به خوبی و بر اساس قانون جلو رفته است، افزود: تمام فرآیند مقدمات برگزاری انتخابات براساس قانون و موعدهای زمانی خاص خود انجام شده است.

وزیر کشور ابراز امیدواری کرد با حضور پرشور مردم، انتخابات اسفندماه امسال برگ زرین دیگری بر افتخارات مردم حماسه ساز ایران باشد.

وحیدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بازدید از کارخانه تولید قارچ دزفول گفت: تولید قارچ یکی از کارهای ارزشمند در تامین امینت غذایی کشور است.

وی با بیان اینکه سالانه ۲۵۰ هزار تن مصرف قارچ در کشور وجود دارد، تصریح کرد: تولید قارچ با توجه به درصد بالای پروتئین، مصرف کم آب و همچنین ظرفیت بالای اشتغال زایی دارای اهمیت است.

هواپیمای وزیر کشور به منظور سفر یک روزه به ایلام روز گذشته در فرودگاه دزفول به زمین نشست و بلافاصله وزیر کشور و هیات همراه خوزستان را به مقصد ایلام ترک کرد.

وزیر کشور در ادامه سفر خود بامداد امروز به دزفول بازگشت و صبح امروز با حضور در حرم حضرت سبزقبا(ع) از این آستان مقدس زیارت کرد.

سپس وحیدی با حضور در کارخانه تولید قارچ دزفول به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان قارچ کشور از تمام چرخه تولید قارچ از مرحله تولید کمپوست تا برداشت قارچ و بسته بندی بازدید کرد.

با توجه به توانمندی‌های این کارخانه و اشتغال زایی بالای این محصول وزیر کشور، آمادگی این وزارتخانه برای کمک به فعال سازی کارخانه مشابه در آبادانان ایلام به منظور حل مشکل بیکاری در آن شهر محروم با استفاده از ظرفیت کارخانه قارچ دزفول اعلام کرد.

شرکت جلگه دز قارچ دزفول از سال ۱۳۷۲ فعالیت خود را آغاز کرده و در حال حاضر از تولیدکنندگان پیشرو قارچ در کشور است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه