logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

بارش برف و باران در راه برخی استان‌ها / شهرکرد سردترین شهر کشور

بارش برف و باران در راه برخی استان‌ها / شهرکرد سردترین شهر کشور
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، آخرین پیش‌بینی‌ها از وضعیت آب و هوای کشور را تشریح کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور، گفت: امروز (پنجشنبه ۳۰ آذر) در اکثر مناطق کشور جوی آرام مستقر است و تنها بعد از ظهر در برخی نقاط استان هرمزگان و جزایر واقع در تنگه هرمز بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: با گذر از امواج تراز میانی جو روز جمعه ( اول دی) در برخی نقاط شمال غرب، غرب، جنوب غرب استان‌های واقع در دامنه زاگرس مرکزی و از اواخر وقت در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی بارندگی، رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در نقاط مرتفع و سردسیر بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

او تاکید کرد: روز شنبه (دوم دی) گسترش بارش مناطقی از شمال فارس و جنوب اصفهان را نیز در بر خواهد گرفت. در این روز در مرکز، شرق و شمال شرق کشور نیز بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود و در جنوب آذربایجان غربی، غرب کردستان، شمال شرق خوزستان، شرق لرستان، شمال کهگیلویه و بویر احمد و نیمه غربی چهارمحال و بختیاری بارش شدت خواهد داشت.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، ادامه داد: روز یکشنبه (سوم دی) در نوار غربی کشور و دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های قزوین، البرز و تهران بارش و وزش باد رخ می‌دهد. روز دوشنبه (چهارم دی) در شرق سواحل دریای خزر و همچنین در برخی نقاط شمال شمال شرق کشور ابرناکی، بارش پراکنده، و وزش باد پیش‌بینی می‌شود. در دامنه‌های جنوبی البرز وزش باد قابل توجه است.

وی افزود: در ضمن از روز جمعه (اول دی) تا یکشنبه (سوم دی) در استان‌های ساحلی دریای خزر و اردبیل وزش باد جنوبی همراه با افزایش دما و از روز دوشنبه ( چهارم دی) روند کاهش دما پیش‌بینی می‌شود. 

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده، تصریح کرد: آسمان تهران فردا (اول دی)  کمی ابری همراه با غبار محلی و از بعدازظهر افزایش ابر و وزش باد و گاهی بارش پراکنده با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد و در ‌روز شنبه (دوم دی) کمی ابری تا نیمه ابری و وزش باد و گاهی بارش پراکنده با حداقل دمای ۵ و حداکثر دمای ۱۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

او در پایان گفت: طی امروز و فردا بندرعباس با دمای ۲۷ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۸- و ۵- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه