logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

برای نخستین بار در تاریخ اسکواش ایران انجام شد؛

طرح پایش ۶۰ بازیکن رده‌های پایه اسکواش به صورت آکادمیک و علمی

طرح پایش ۶۰ بازیکن رده‌های پایه اسکواش به صورت آکادمیک و علمی
طرح پایش ۶۰ بازیکن رده‌های پایه اسکواش به صورت آکادمیک و علمی برای نخستین بار در تاریخ اسکواش ایران انجام شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون اسکواش، برای نخستین بار در تاریخ اسکواش ایران طرح پایش رده‌های سنی پایه در دو بخش پسران و دختران به صورت کاملا آکادمیک و علمی انجام شد. در این طرح از ۶۰ بازیکن مستعد رده‌های پایه آزمایش خون و تست سنجش بدنی گرفته شد تا در وهله اول وضعیت سلامتی آنها مشخص شود. در ادامه آنالیز مسابقات ورزشکاران توسط کادرفنی انجام و نتیجه این آنالیز و همینطور وضعیت سلامتی آنها در پرونده وضعیت این بازیکنان درج می گردد.

همچنین برنامه تمرینی اختصاصی برای هر ملی پوش تهیه و برای مربیان استانی آنها ارسال خواهد شد تا ورزشکاران در استان‌های محل سکونت خود طبق این برنامه به تمرین بپردازند. علاوه بر برنامه تمرینی، تغذیه آنها هم باید طبق برنامه‌ای که در اختیار آنها قرار گرفته لحاظ شود.

پس از دو ماه ورزشکارانی که در این طرح پایش قرار گرفته‌اند، مجددا مورد پایش قرار خواهند گرفت تا میزان پیشرفت فنی و جسمانی آنها مشخص شود. نفرات منتخب طرح پایش پس از تایید کادرفنی و هماهنگی هیئت های استانی به مسابقات قطر جونیور اعزام می شوند و بازیکنانی که بهترین عملکرد را در این رقابت‌ها داشته باشند، به مسابقات انفرادی قهرمانی آسیا که به میزبانی پاکستان در اواخر تیر ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود اعزام خواهند شد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه