logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

مخبر:

تمامیت ارضی و استقلال کشور مدیون جانفشانی شهدا و صبر خانواده‌هایشان است

 تمامیت ارضی و استقلال کشور مدیون جانفشانی شهدا و صبر خانواده‌هایشان است
معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه تمامیت ارضی و استقلال کشور مدیون جانفشانی شهدا و صبر خانواده شهدا است، گفت: رابطه عاطفی بین مردم ایران و اقلیت‌ها بی‌نظیر است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور به مناسبت میلاد خجسته پیامبر رحمت و سعادت حضرت عیسی مسیح (ع) و در آستانه آغاز سال ۲۰۲۴ میلادی با خانواده شهید ارمنی «گاگیک تومانیان» در فضایی صمیمی دیدار و گفت‌وگو و از ایثارگری‌ها، صبر و مقاومت خانواده این شهید گرانقدر تجلیل کرد.

مخبر در این دیدار که عصر امروز (دوشنبه) و با همراهی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و آرا شاوردیان نماینده مسیحیان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، با تبریک میلاد حضرت عیسی مسیح (ع) به این خانواده شهید ارمنی و آرزوی سال پر خیر و برکت برای هموطنان مسیحی، برای مادر این شهید و بازماندگان آرزوی توفیق و سلامتی کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور در این دیدار با تأکید بر اینکه تمامیت ارضی و استقلال کشور مدیون جانفشانی شهدا و صبر خانواده شهدا است، تصریح کرد: رابطه عاطفی بین مردم ایران و اقلیت‌ها بی‌نظیر است و این وحدت بین تمام ایرانیان از هر دین، مذهب و قومی نتیجه خون پاک شهیدان است.

مخبر با اشاره به پیگیری‌های مداوم رهبری از خانواده شهدا و جانبازان، افزود: دولت خود را موظف رسیدگی به وضعیت خانواده شهدا می‌داند.

همچنین در این دیدار مادر و خانواده معظم شهید «تومانیان» ضمن شرح خاطرات و ویژگی‌های اخلاقی این شهید گرانقدر، به بیان خاطراتی از دیدار مقام معظم رهبری با آنان در سال ۱۳۷۷ پرداختند و مادر این شهید، افزود: همواره برای سلامتی رهبر معظم انقلاب و موفقیت مسئولین و همه ایرانیان دعای خیر و آرزوی سلامتی می‌کند.

معاون اول رئیس‌جمهور در این دیدار با اهدای لوح تقدیری از تلاش‌ها، ایثارگری‌ها و جانفشانی و صبر خانواده شهید تومانیان قدردانی کرد.

گفتنی است، سرباز شهید «گاگیک تومانیان» در ۲۴ مرداد ماه سال ۱۳۶۶ و در سن ۲۶ سالگی در منطقه مریوان به مقام شامخ شهادت نائل آمد و در قطعه شهدا آرامستان «بوراستان» به خاک سپرده شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه