logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

به رهبری ارکستر مجید انتظامی؛

«همراه با خاطره‌ها» دوباره شنیدنی می‌شود/ میزبانی در تالار وحدت

«همراه با خاطره‌ها» دوباره شنیدنی می‌شود/ میزبانی در تالار وحدت
تالار وحدت میزبان اجرای دوباره رویداد موسیقایی «همراه با خاطره‌ها» به آهنگسازی و رهبری ارکستر مجید انتظامی می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط‌عمومی بنیاد رودکی، کنسرت «همراه با خاطره‌ها» به آهنگسازی و رهبری ارکستر مجید انتظامی با توجه به درخواست مخاطبان، موافقت این هنرمند و مساعدت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز چهاردهم دی یک بار دیگر توسط ارکستر ملی ایران روی صحنه تالار وحدت می‌رود.

در این رویداد ارکستر موسیقی ملی ایران با ترکیبی از سازهای ایرانی و کلاسیک و همراهی گروه کر بنیاد رودکی، برگزیده آثار مجید انتظامی از جمله سمفونی «حماسه خرمشهر» و موسیقی فیلم‌های «از کرخه تا راین»، «آژانس شیشه‌ای»، «بوی پیراهن یوسف»، «دیوانه‌ای از قفس پرید»، «آرزوی بزرگ»، «ترن»، «دوئل»، «شیخ بهایی» و «زال و سیمرغ (بچه‌های کوه آلپ)» را اجرا می‌کند.

پیش از این کنسرت ارکستر موسیقی ملی ایران، طی پنج شب در آذر و پس از ۱۱ سال دوری استاد انتظامی از صحنه، در تالار وحدت اجرا شد که این رویداد با استقبال ویژه مخاطبان روبه‌رو بود و بلیت‌های همه این اجراها به صورت کامل به فروش رفت.

میثم لطیفی معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت، حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام محمد قمی رییس سازمان تبلیغات اسلامی، سید محمد هاشمی جانشین وزیر و معاون حقوقی، سید محمود اسلامی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی و سرپرست بنیاد رودکی، محمود سالاری معاون هنری و محمد اله‌یاری مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین شخصیت‌هایی چون محمدحسین صفارهرندی، وحید جلیلی، احسان محمدحسنی مسئول سازمان هنری رسانه‌ای «اوج»، عبدالله بن سعود العنزی سفیر عربستان سعودی در ایران از جمله مهمانان پنج شب نخست اجرای «همراه با خاطره‌ها» بودند.

رویداد موسیقایی «همراه با خاطره‌ها» با همکاری مشترک بنیاد رودکی، دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و انجمن موسیقی ایران ۱۴ دی ۱۴۰۲ ساعت ۲۱:۳۰ در تالار وحدت اجرا می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت تهیه بلیت این اجرا به سامانه «ایران کنسرت» مراجعه کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه