اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

پیش از بازی پرسپولیس - نساجی؛

درویش: باور ندارم قنبرزاده افزایش سقف استقلال را تایید کرده/ بادامکی: دیگر سقف بودجه ملاک نیست!

درویش: باور ندارم قنبرزاده افزایش سقف استقلال را تایید کرده/ بادامکی: دیگر سقف بودجه ملاک نیست!
مدیرعامل و معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس واکنش تند و تیزی به رأی کمیته استیناف فدراسیون فوتبال داشتند.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع‌رسانی دانا؛ رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس پیش از آغاز بازی این تیم با نساجی در ورزشگاه آزادی اظهار داشت: فوتبال است و همین حاشیه‌ها، اگر این حاشیه‌ها نباشد فوتبال جذابیت ندارد. عمداً برای فوتبال این مسائل را به وجود می‌آورند که جاذبه‌اش بیشتر باشد.

وی در خصوص این موضوع که منصور قنبرزاده، نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال افزایش سقف بودجه باشگاه استقلال را تأیید کرده و آیا باشگاه پرسپولیس قصد شکایت به کمیته اخلاق را دارد؟ عنوان داشت: هنوز باور ندارم که این موضوع واقعیت داشته باشد. با قنبرزاده مکررا صحبت کرده‌ام و این موضوع را تکذیب کرده. او را استثنائاً انسان صادقی در فوتبال‌مان می‌دانم، اجازه دهید با او صحبت کنم.

هم‌چنین حسین بادامکی، معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس نیز اظهار داشت: فکر می‌کنم با توجه به شرایطی که جدول دارد و امتیازی که لازم داریم و اینکه سپاهان امروز باخت، فرصت خوبی است که ان‌شاءالله بتوانیم بازی امروز را با پیروزی پشت سر بگذاریم و خودمان را به تیم سپاهان نزدیک‌تر کنیم. 

وی راجع به حاشیه‌های مربوط به اعلام رأی جدید کمیته استیناف درباره بازگشت امتیاز سپاهان و پرسپولیس در لیگ برتر، تصریح کرد: مشخص بود که وقتی رأی تیم ما خیلی سریع و 48 ساعته صادر می‌شود، قطعاً قرار است اتفاقاتی بیفتد. من فکر می‌کنم رأیی هم که دادند، مشخص شد کارگردانی خیلی خوبی صورت گرفته است که اول استیناف رأی بدهد و بعد کمیته انضباطی اعلام رأی کند (اشاره به اعلام رأی باشگاه استقلال). این کار با برنامه‌ریزی بود. ما دیگر نباید به این موضوع فکر کنیم و تمام تمرکز و تلاش‌مان را برای نیم‌فصلی خوب بگذاریم و فرصت نقل‌وانتقالات را به راحتی از دست ندهیم.

معاون باشگاه پرسپولیس در مورد مجوز باشگاه استقلال برای بودجه 365 میلیاردی و شکایت احتمالی باشگاه پرسپولیس از این موضوع، گفت: درباره این مورد باید با بخش حقوقی باشگاه صحبت کنید.  همین الان شش نفر از تیم سپاهان محروم شدند. چطور این بازیکنان در 12، 13 بازی به میدان رفتند؟ بعد به یکباره قانون می‌گذاریم که نمی‌توانند بازی کنند! اگر نمی‌توانند بازی کنند که از اول نمی‌توانستند بازی کنند. چطوری الان این قانون اجرا می‌شود؟ وقتی خودشان رأی می‌دهند و نگاه نمی‌کنند، الان در حال توجیه آن هستند. حرف هم بزنیم جریمه می‌شویم.

وی با اشاره به صحبت‌های درویش بعد از صدور رأی کمیته استیناف، تصریح کرد: این هجمه روی باشگاه می‌آید. ما قانون را رعایت کردیم و بازیکنی که می‌توانستیم با قیمت بالاتر از سقف قرارداد بگیریم را نگرفتیم! شما ترکیب تیم‌ها را نگاه کنید. مشخص است کدام تیم سقف را رعایت نکرده است، اما آقایان اصرار دارند اتفاقات دیگری افتاده است. به نظرم باشگاه باید روی نقل‌و‌انتقالات تمرکز کند که بتواند نقاط ضعفش را پوشش بدهد.

بادامکی در پاسخ به این پرسش که آیا از این پس قانون سقف قرارداد توسط تیم‌ها اجرا می‌شود، اظهار داشت: اصلاً با چنین آرایی دیگر چنین چیزی ملاک نیست!

وی راجع به اینکه در آستانه نیم‌فصل اردوی داخلی یا خارجی در دستور کار پرسپولیس قرار دارد، گفت: آقا یحیی از ما اردویی خواسته است که در حال تلاش برای برگزاری آن هستیم.

معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس در مورد لیست نقل‌وانتقالاتی این باشگاه برای پنجره نیم‌فصل، تصریح کرد: هنوز لیستی برای نقل‌وانتقالات نداده‌اند.

بادامکی در پاسخ به این پرسش که آیا شرکت میهن هم به لیست حامیان مالی پرسپولیس اضافه شده است، گفت: اطلاعی ندارم و اسپانسرهای‌مان فعلاً ایرانسل و طبیعت هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه