logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

لیگ برتر تنیس روی میز| صدرنشینی پتروشیمی در پایان مرحله اول

لیگ برتر تنیس روی میز| صدرنشینی پتروشیمی در پایان مرحله اول
تیم تنیس روی میز پتروشیمی بندرامام با کسب ۵ پیروزی و ۱۱/۵ امتیاز در صدر جدول رده بندی لیگ برتر تنیس روی میز قرار گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون تنیس روی میز؛ آخرین دور از مرحله ی نخست سی و دومین دوره لیگ برتر تنیس روی میز آقایان باشگاههای کشور امروز صبح (پنج شنبه) ادامه پیدا کرد و با پیروزی ۳بر ۲ پالایش نفت آبادان در مقابل رعد پدافند هوایی پیگیری شد، در دیگر مسابقه از دور پنجم، پاکنژاد اسپرت توانست با نتیجه ۳ بر ۲ از سد عقاب نهاجا عبور کند.

دور پنجم این رقابت عصر امروز (پنج شنبه) پیگیری شد و  پتروشیمی بندر امام ۴ بر یک مناطق نفتخیز جنوب (اهواز) را شکست داد و فراسنج تهران با نتیجه ۵ بر صفر از سد شهرداری کرج گذشت.

بدین ترتیب مرحله ی اول سی و دومین دوره لیگ برتر تنیس روی میز آقایان باشگاههای کشور با انجام پنج بازی برای هریک از تیم ها خاتمه یافت.

در پایان مرحله ی نخست، پتروشیمی بندرامام با وجود بازیکنان ملی پوش و سرشناس خود با کسب ۵ پیروزی و ۱۱/۵ امتیاز صدرنشین شد.

فراسنج تهران نایب قهرمان فصل قبل با ۱۱ امتیاز نزدیک ترین تعقیب کننده پتروشیمی در جایگاه دوم قرار گرفت و پالایش نفت آبادان مدافع عنوان قهرمانی با کسب ۹ امتیاز مکان سوم را به خود اختصاص داد.

رعد پدافند هوایی با ۶ امتیاز، مناطق نفتخیز جنوب (اهواز) و عقاب نهاجا با کسب ۴ امتیاز ، پاکنژاد اسپرت با ۳ امتیاز و شهرداری کرج با کسب ۱/۵ امتیاز در مکان های چهارم تا هشتم جدول رده بندی قرار گرفتند.

لیگ برتر تنیس روی میز آقایان باشگاههای کشور در سه مرحله به میزبانی تهران برگزار خواهد شد و در ادامه تیم های اول تا چهارم به صورت پلی آف در دو بازی رفت و برگشت با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

مرحله ی دوم لیگ برتر تنیس روی میز آقایان باشگاههای کشور بهمن ماه در آکادمی امیر احتشام زاده تهران برگزار می شود.

رده بندی نهایی تیم ها تا پایان مرحله اول بدین شرح است:

۱-پتروشیمی بندر امام ۱۱/۵ امتیاز

۲- فراسنج تهران ۱۱ متیاز

۳- پالایش نفت آبادان ۹ امتیاز

۴- رعد پدافند هوایی ۶

۵- عقاب نهاجا ۴ امتیاز

۶- مناطق نفتخیز جنوب ۴ امتیاز

۷- پاکنژاد اسپرت ۳ امتیاز

۸- شهرداری کرج ۱/۵ امتیاز

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه