logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

به منظور حضور در مراسم سده المپیک؛

موحد وارد ایران شد/ نابغه کشتی آزاد جهان در تهران

موحد وارد ایران شد/ نابغه کشتی آزاد جهان در تهران
عبداله موحد نابغه کشتی آزاد جهان به منظور حضور در مراسم سده المپیک وارد ایران شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، به منظور حضور در مراسم ضیافت سده المپیک؛ عبدالله موحد با اسقبال مدیران کمیته ملی المپیک وارد ایران شد

با استقبال مدیران کمیته ملی المپیک عبدالله موحد پر افتخارترین آزادکار کشورمان بامداد امروز وارد ایران شد.

به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛ مراسم ضیافت سده المپیک در تاریخ سوم بهمن در سالن اجلاس سران با حضور مدال آوران ادوار المپیک (۱۹۴۸ لندن - ۲۰۲۰ توکیو) برگزار می شود.

در این مراسم  ضمن تقدیر و تجلیل از مدال آوران ادوار المپیک (۱۹۴۸ لندن - ۲۰۲۰ توکیو) و اهدای نشان افتخار به این عزیزان از تنها صدای ماندگار جهان پهلوان غلامرضا تختی (یادگاری و امانت استاد بهمنش) و موسیقی المپیک ساخته استاد انتظامی نیز رونمایی خواهد شد.

به همین منظور عبدالله موحد پرافتخارترین کشتی گیر آزاد کشورمان موحد دارنده مدال طلای المپیک، 5 مدال طلای جهان و 2 مدال طلای بازی های آسیایی که در آمریکا زندگی می کند، به دعوت محمود خسروی وفا رئیس کمیته ملی المپیک و برای حضور در این مراسم، بامداد امروز با استقبال محمود عبدالهی و حمید سلامی مدیران روابط عمومی و تشریفات کمیته ملی المپیک و همچنین اکبر فیض پیشکسوت عرصه رسانه وارد ایران شد.

عبدالله موحد پس از ورود به ایران در پاسخ به این سئوال که چه احساسی دارید، گفت: ایران وطن من بوده و هست. از این که بار دیگر وارد کشور شدم، سر از پا نشناخته و بسیار خوشحالم.

دارنده ۶ مدال طلای جهان والمپیک همچنین گفت: وقتی دوران قهرمانی ام به پایان رسید، باب داگلاس از من خواست مربی آمریکا شوم اما هرچه با خود فکر کردم، در نهایت گفتم نه، هرگز این کار را نخواهم کرد که به کشتی گیران آنها آموزش کشتی بدهم تا کشتی‌گیران ما را ببرند.

موحد در پایان اظهار کرد: به مردم سرزمینم درود می‌فرستم و بهترین آرزوها را برایشان خواستارم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه