logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

حدادعادل:

شورای نگهبان بیش از گذشته برای تأیید صلاحیت‌ها مساعدت کرده است

شورای نگهبان بیش از گذشته برای تأیید صلاحیت‌ها مساعدت کرده است
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی گفت: شورای نگهبان در این دوره با مساعدت بیشتری صلاحیت تعداد زیادی از کاندیداها را تایید کرد که نشان از آمادگی برای افزایش مشارکت و شور انتخاباتی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامعلی حدادعادل در جلسه شورای مرکزی ائتلاف نیروهای انقلاب با تسلیت به خانواده شهدای حادثه تروریستی کرمان این اقدامات را ناشی از عقده‌گشایی دشمنان از شکست مقابل ملت ایران دانست.

وی در ادامه با اشاره به اعلام نتایج تایید صلاحیت داوطلبان انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از سوی شورای نگهبان گفت: شورای نگهبان در این دوره با مساعدت بیشتری صلاحیت تعداد زیادی از کاندیداها را تایید کرد که نشان از آمادگی برای افزایش مشارکت و شور انتخاباتی است. ما هم امیدواریم که شاهد تشکیل مجلس کارآمد و انقلابی باشیم.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با تأکید بر «ضرورت همراهی قوا به‌ویژه مجلس و دولت برای حل بهتر مشکلات کشور»، گفت: همراهی و همفکری و یک جهت بودن این دو قوه تاثیر بسیار زیادی بر حل سریعتر مشکلات خواهد داشت.

وی با بیان این‌که «مجلس آینده باید در عین توجه به مشکلات و درخواست‌های حوزه‌های انتخابیه به برنامه‌های درازمدت اداره کشور همچون برنامه‌های توسعه، نیز توجه داشته باشد»، یادآور شد:‌ در گذشته شاهد بودیم یکی از دلایل اختلافات میان دو قوه این بود که میان نگاه‌های منطقه‌ای و ملی گاهی تعارضاتی بوجود می‌آمد که باید در این دوره توازن میان این دو نگاه برقرار شود تا شاهد رشد کشور باشیم.

حدادعادل تاکید کرد: از اعضای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در استان‌ها که وظیفه مهم و سنگین تعیین نامزد نهایی مورد حمایت جبهه ائتلاف را برعهده دارند درخواست می‌کنم کاندیدایی را معرفی کنند که فقط به مسائل ساده منطقه‌ای توجه نکند و نگاه ملی داشته باشد و منافع محلی را به منافع ملی ترجیح ندهد. این امر یکی از شاخصه‌هایی است که نماینده تراز انقلاب باید داشته باشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه