logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد

استخدام ۷۲ هزار معلم جدید در سال آتی/ دبیرستانی‌ها معلمان را ارزیابی می‌کنند

استخدام ۷۲ هزار معلم جدید در سال آتی/ دبیرستانی‌ها معلمان را ارزیابی می‌کنند
وزیر آموزش و پرورش از استخدام بیش از ۷۲ هزار معلم جدید در سال آینده خبر داد و گفت: این استخدام بیش از ۶۰ درصد کل استخدام‌های دولت است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ رضامراد صحرایی با بیان اینکه امروز تقاضای ما از همه این است که نقش ایجاد امید و امیدآفرینی در جامعه را به‌درستی ایفا کنند  گفت: پایه دهم و یازدهم امسال نهایی خواهد بود، در نتیجه معدل کتبی دیپلم با ضریب ۵۰ درصد برای ورود به دانشگاه‌ها مدنظر است.

وی با تاکید بر اینکه حتما کاهش نمره خواهیم داشت اما نمی‌خواهیم با مردم دو رو باشیم اظهار کرد: می‌توانیم به جای معدل کتبی، معدل کل را منتشر کنیم ولی معدل کتبی برای راهیابی به دانشگاه اهمیت دارد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه بر اینکه نهضت ارتقاء کیفیت در مدارس راه افتاده است ادامه داد: این امر امروز مهمترین دغدغه ماست. سال پیش رو سالی به مراتب تحولی‌تر از  سالی است که در پایان آن هستیم. تاریخی‌ترین آزمون استخدامی کشور در سال گذشته برگزار شد که از نظر کمی و کیفی منحصر به فرد بود.

صحرائی اعلام کرد: سال آینده بیش از ۷۲ هزار معلم جدید با آزمون استخدامی  وارد آموزش و پرورش خواهند شد. نزدیک به ۲۰ هزار معلم جدید از دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی وارد خواهند شد که در تاریخ کشور بی‌سابقه است لذا همه امکانات را برای این رخداد بزرگ ملی بسیج کنیم.

وی ادامه داد: به من گفته شده که این استخدام بیش از ۶۰ درصد کل استخدام‌های دولت است این در حالیست که این افراد معلمانی هستند که آینده را خواهند ساخت.

وزیر آموزش و پرورش ضمن بیان اینکه مدرسه را دالان اشتغال و زندگی می‌کنیم نه دالان دانشگاه و صرفا دانش، لذا هدفگذاری شده تا پایان برنامه هفتم ۵۰ درصد دانش‌آموزان به هنرستانها بروند تاکید کرد: باید ۱۵۰۰ هنرستان بسازیم و می‌سازیم؛ اما مهمتر از آن هنرستانهای همجوار صنایع است که الگویی امیدوار آفرین هستند و پاسخگوی تحولات پیش روست. در برخی استانها هنرستان دریایی، بهداشت و درمان، کشاورزی و ... داریم یعنی با سرعت باید بتوانیم رشته‌ها را تغییر دهیم و این تغییر رشته‌ها باید سالانه باشد تا نیاز روز را پاسخ دهد. 

وی گفت: سیاست راهبردی آموزش‌وپروش در سال آینده، ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی است؛ البته مدارس دولتی برای ما اصل است. همچنین تنوع مدارس کاهش و کیفیت معلمان افزایش خواهد یافت.

وزیر آموزش و پرورش در پایان تاکید کرد: برای نخستین بار، در سه پایه متوسطه دوم دانش‌آموزان معلمان را ارزیابی خواهند کرد. برای پایه نهم و ششم نیز آزمون هماهنگ ملی خواهیم داشت. درباره کیفیت با کسی تعارف نداریم و چیزی را نمی‌پوشانیم. معیار عملکرد استانها در شاخص عملکرد راهبردی تنظیم خواهد شد.

انتهای پیام

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه