logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

ادیانی اعلام کرد؛

جشن پایان مستکبران و جنایتکاران در آینده‌ای نه چندان دور

جشن پایان مستکبران و جنایتکاران در آینده‌ای نه چندان دور
رییس سازمان عقیدتی، سیاسی و انتظامی از ادامه دار بودن اقدامات ایران تا گرفتن انتقام خبر داد و گفت:در آینده‌ای نه چندان دور پایان مستکبران و جنایتکاران را در سراسر عالم جشن خواهیم گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ متن پیام تشکر و قدردانی رئیس سازمان عقیدتی، سیاسی و انتظامی در پاسخ کوبنده و قاطع سپاه پاسداران به دشمنان آمریکایی صهیونیستی به شرح ذیل است.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ

قَاتِلُوهُمْ یُعَذِّبْهُمُ اللّهُ بِأَیْدِیکُمْ وَیُخْزِهِمْ وَیَنصُرْکُمْ عَلَیْهِمْ وَیَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُّؤْمِنِینَ

جنایتکاران بدانند که از هم اکنون آماج قطعی سرکوب و مجازات عادلانه خواهند بود و این فاجعه آفرینی پاسخی سخت در پی خواهد داشت باذن الله.(امام خامنه‌ای)

رزمندگان همیشه پیروز و قهرمان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به جنایت‌های اخیر گروهک‌های تروریستی در به شهادت رساندن جمعی از فرماندهان جبهه مقاومت و به شهادت رساندن مظلومانه جمعی از هموطنان عزیزمان در کرمان و همکاران فداکارمان در انتظامی شهرستان راسک، با اشراف اطلاعاتی محل‌های تجمع فرماندهان و عناصر اصلی مرتبط با عملیات‌های تروریستی اخیر؛ مقرهای اصلی جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) و گروه‌های تکفیری تروریستی داعش که مرکز عملیات جاسوسی و طراحی اقدامات تروریستی در منطقه و خصوصاً کشور عزیزمان بوده را به درستی شناسایی و با موشک‌های بالستیک نقطه زن دقیق منهدم کرده‌اند.

خبر عملیات‌های تهاجمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که پاسخی محکم و به موقع بود، دل ملت ایران را شاد کرد و این ملت مقاوم همواره قدردان مجاهدت‌ها و ایثارگری‌های فرزندان خود در نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران هستند، مطمئناً این گونه اقدامات اقتدار آفرین تا نابودی آخرین تروریست و بدخواه ملت عزیز ایران و تا گرفتن انتقام آخرین قطره خون شهیدان ادامه خواهد داشت و باذن الله و در آینده‌ای نه چندان دور پایان این مستکبران و جنایتکاران را در سراسر عالم جشن خواهیم گرفت.

سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی کشور، وظیفه خود می‌داند از جانفشانی و اقتدار فرزندان مردم قهرمان ایران اسلامی که با پاسخ کوبنده خود به گروهک‌های تروریستی و اربابان جعلی آنها، به مستکبران عالم نشان داد هیچ اقدامی علیه امنیت کشور و آرمان‌های انقلاب اسلامی در منطقه بی پاسخ نخواهد ماند نهایت قدردانی و تشکر را به عمل آورد، برای تمامی غیور مردان سپاه پاسداران در راه مبارزه با مستکبران عالم نصرت و مدد الهی را مسئلت دارم و یقیناً این اقدامات یاران امام زمان (عج) موجب خشنودی مظلومان و آزادگان عالم می‌گردد و چند قدم مستکبران و ظالمان عالم را به نابودی و اضمحلال نزدیک می‌گرداند.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی
سید علیرضا ادیانی

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه