اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

به مناسبت هفته پاسداشت مقام زن و مادر؛

آیین تجلیل از بانوان شاغل در منطقه گل‌گهر

آیین تجلیل از بانوان شاغل در منطقه گل‌گهر
هم‌زمان با هفته بزرگداشت مقام زن، آئین تجلیل از حدود 400 بانوی شاغل در منطقه گل‌گهر سیرجان، با حضور مدیرعامل و جمعی از معاونین گل‌گهر و مدیرکل بانوان استانداری کرمان، به میزبانی شرکت معدنی و صنعتی گل گهر برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گل گهر،  هم‌زمان با هفته بزرگداشت مقام زن، آئین تجلیل از حدود 400 بانوی شاغل در منطقه گل‌گهر سیرجان، با حضور مدیرعامل و جمعی از معاونین گل‌گهر و مدیرکل بانوان استانداری کرمان، به میزبانی شرکت معدنی و صنعتی گل گهر برگزار شد.

در این آئین، مهندس ایمان عتیقی، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر،طی سخنانی با بیان اینکه معمولا کار در صنعت و معدن را به نام آقایان می‌شناسند، اما در منطقه گل‌گهر، برخی بخش‌های حساس، مهم و سخت به دست خانم‌ها مدیریت می‌شود، گفت: بانوان شاغل در منطقه گل‌گهر از نمونه‌ترین زنان شاغل در استان کرمان هستند و حضورشان در بخش صنعت و معدن، قطعا برای ما ارزشمند است، اما نباید این موضوع آنها را از رسالت بزرگ مادری و تربیت فرزند که آینده شهر و کشور به دست آنها رقم می‌خورد غافل کند.

 همچنین دکتر مریم السادات طباطبایی مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان طی سخنانی به ارزش و جایگاه زنان و مادران در پیشگاه خداوند متعال و همچنین در روند توسعه و پیشرفت کشور اشاره و تاکید کرد: در کنار تلاش‌های ارزنده‌ای که در محل کار انجام می‌دهید مراقب سلامتی خود باشید و نگذارید وظیفه مهم مادری و همسری شما کم‌رنگ شود.

اجرای برنامه‌های فرهنگی به مناسبت هفته پاسداشت مقام زن و مادر و بزرگداشت یاد و خاطره شهدای حادثه گلزار شهدای کرمان از دیگر برنامه‌های این آیین باشکوه بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه