logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

بهره‌برداری از دومین پل مکانیزه پایتخت درسال آینده/ جمع‌آوری دکل‌های مخابراتی درتهران مشکل است

بهره‌برداری از دومین پل مکانیزه پایتخت درسال آینده/ جمع‌آوری دکل‌های مخابراتی درتهران مشکل است
رئیس شورای اسلامی شهر تهران از بهره‌برداری دومین پل مکانیزه تهران در سال آینده خبر داد و گفت: پیشنهاد داده‌ایم برای پل مکانیزه دوم از المنت‌های برقی با هدف جلوگیری از یخبندان استفاده کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ مهدی چمران پیش از آغاز دویست‌ودهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران در تشریح دستور جلسه امروز یکشنبه شورای اسلامی شهر تهران گفت: در ابتدای این جلسه آقای امانی گزارشی از بازدید محله‌ای در منطقه سه را ارائه می‌کند و پس از آن آقای پیرهادی گزارشی از روز هوای پاک ارائه خواهند کرد.

وی اضافه کرد: بحث مهم امروز شورای شهر تهران بررسی متمم بودجه شهرداری تهران است که از ۷۶ هزار میلیارد تومان با افزایش ۳۱ هزار میلیارد تومانی مورد بحث و بررسی اعضای شورای شهر قرار می‌گیرد.

چمران ادامه داد: پس از بررسی متمم بودجه نیز یک حسابرسی خواهیم داشت.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران درباره افتتاح پل مکانیزه بزرگراه ارتش نیز گفت: روز گذشته این پل افتتاح شد و در گذشته دوربرگردان هم سطحی که در این بزرگراه وجود داشت مشکلاتی را فراهم می‌کرد که با افتتاح این پل این مشکلات حل و فصل خواهد شد. همچنین در همین مسیر سال آینده نیز پل دوربرگردان دیگری آن هم به شکل مکانیزه به بهره‌برداری خواهد رسید.

چمران ادامه داد: مکانیزه بودن این پل در حوزه نگهداری و حفاظت آن است. با توجه به اینکه در محدوده سردسیر قرار گرفته و یخبندان‌های متعددی در آنجا اتفاق می‌افتد برای عدم استفاده از شن و نمک از کناره‌های پل موادی که به آسفالت آسیب وارد نکند، تزریق می‌شود. البته برای پلی که مقرر است سال آینده به بهره‌برداری برسد پیشنهاد دادیم از المنت‌های برقی استفاده کنند تا با گرم نگه داشتن زیر پل از یخبندان آن جلوگیری شود.

وی درباره جمع‌آوری دکل‌های مخابراتی در سطح شهر تهران اظهار کرد: اگر دکل‌های مخابراتی جمع‌آوری شود اتفاق بسیار خوبی است پیش‌تر اعلام کرده بودیم که این دکل‌های مخابراتی باید در شهر از شرکت ارتباطات شهر پروانه بگیرند تا عوارض سالیانه پرداخت کنند در حال حاضر جمع‌آوری این دکل‌ها کار مشکلی است اما اگر برنامه ‌ریزی برای این کار صورت گرفته قطعا کار خوبی خواهد بود.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه