logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

حماس:

اسرائیل با پشتیبانی آمریکا به نسل کشی در غزه ادامه می‌دهد

 اسرائیل با پشتیبانی آمریکا به نسل کشی در غزه ادامه می‌دهد
جنبش مقاومت فلسطین (حماس) اعلام کرد که اسرائیل با پشتیبانی آمریکا و دولت بایدن به نسل کشی در غزه ادامه می‌دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛جنبش مقاومت فلسطین (حماس) امروز دوشنبه اعلام کرد که ارتش اشغالگر صهیونیستی با حمایت مستمر آمریکا از سوی دولت بایدن به نسل کشی غیرنظامیان فلسطینی در نوار غزه ادامه می‌دهد.

حماس افزود: اشغالگران با هدف قرار دادن عمدی 5 پناهگاه، جنایت جدیدی را علیه آوارگان فلسطینی در خان‌یونس مرتکب شدند.

جنبش حماس درباره جنایت جدید صهیونیست‌ها در خان‌یونس گفت که ارتش اسرائیل از فلسطینی‌ها خواست تا به این مراکز پناه ببرند و مدعی شدند که این پناهگاه‌ها امن هستند ولی همان پناهگاه‌ها را هدف قرار داده و مرتکب کشتار شنیع شدند.

حماس خاطرنشان کرد که مسئولیت سیاسی و تاریخی جنایات وحشتناک و مستمر صهیونیست‌ها علیه شهروندان فلسطینی در غزه بر عهده سازمان ملل و جامعه جهانی است.

جنبش مقاومت فلسطین اظهار داشت که از همه کشورهای آزاد می‌خواهیم که رهبران اشغالگر رژیم صهیونیستی را در دادگاه‌های بین‌المللی محاکمه و آن‌ها را به خاطر جنایت‌هایی که علیه مردم فلسطین و کل بشریت مرتکب شده‌اند، بازخواست کنند.

سخنگوی وزارت بهداشت غزه در این راستا اعلام کرد که در حملات رژیم صهیونیستی به خان‌یونس از شب گذشته تاکنون 50 شهروند فلسطینی شهید و 100 نفر دیگر مجروح شده‌اند.

 وزارت بهداشت غزه نیز اعلام کرد شمار شهدای حملات اسرائیل به نوار غزه از 7 اکتبر (15مهرماه) تاکنون به 25 هزار و 295 نفر رسیده و همچنین تعداد زخمی‌ها نیز در این مدت به 63 هزار نفر افزایش یافته است.

وزارت بهداشت غزه امروز اعلام کرد که رژیم اشغالگر صهیونیستی در طی 24 ساعت گذشته مرتکب 20 بار  تجاوز و کشتار در حق ملت فلسطین شده و  190 نفر را در غزه به شهادت رسانده و 340 نفر را مجروح کرده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه