logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ملکی خبر داد؛

حریق یک تعمیرگاه در محله آذربایجان تهران/ ۳ خودرو در آتش سوخت

حریق یک تعمیرگاه در محله آذربایجان تهران/ ۳ خودرو در آتش سوخت
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران از حریق ۳ خودرو در یک تعمیرگاه واقع در محله آذربایجان خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ سیدجلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران اظهار کرد: ساعت ۱۵ دقیقه بامداد امروز یک مورد آتش سوزی در یک تعمیرگاه خودرو در خیابان آذربایجان بین خیابان اسکندری و نواب اعلام شد که بلافاصله ۳ ایستگاه آتش‌نشانی به همراه خودروهای پشتیبانی (نردبان هیدرولیکی و خودروی حامل تجهیزات تنفسی) به محل حادثه اعزام شدند که در مدت زمان دو دقیقه به محل حادثه رسیدند.

وی افزود: آتش نشانان در محل حادثه مشاهده می‌کنند که در یک ساختمان سه طبقه، در قسمت همکف که یک تعمیرگاه خودرو به وسعت حدود ۶۰ متر بوده، سه دستگاه خودروی سواری شامل پژو پارس، پژو ۲۰۶ و ۲۰۶ صندوق دار داخل تعمیرگاه وجود داشت. در تعمیرگاه یک نیم طبقه هم وجود داشت که به عنوان دفترکار و انبار کوچک برای نگهداری روغن و مواد قابل اشتعال استفاده می‌شد.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به اینکه در زمان رسیدن همکاران به محل حادثه تعمیرگاه دچار حریق شده بود و سه دستگاه خودرو در حال سوختن بودند، ادامه داد: خودروی پژو پارس کاملاً شعله‌ور بود و دو خودروی دیگر تقریباً نیمی از آنها شعله ور شده بود و دود به طبقات بالا که سه مرد در آنجا بود و تقریباً مسکونی بود، سرایت کرده بود.

ملکی ادامه داد: آتش نشانان همزمان با عملیات اطفای حریق، عملیات جست‌وجو را آغاز کردند و موفق شدند سه نفر را از محل حادثه خارج کنند و خوشبختانه حادثه مصدوم نداشت.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در پایان خاطرنشان کرد: حریق خاموش و از گسترش آن جلوگیری شد. در ساعت ۱:۵۵ دقیقه عملیات به پایان رسید.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه