اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

بلینکن مدعی شد :

آمریکا با تغییر دائمی در قلمرو غزه مخالف است

آمریکا با تغییر دائمی در قلمرو غزه مخالف است
آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا سه‌شنبه شب مدعی شد ؛ کشورش با هر گونه تغییر دائمی در قلمرو غزه مخالف است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از رویترز، بلینکن در سفر به ابوجا پایتخت نیجریه گفت: وقتی مساله وضعیت دائمی غزه مطرح می‌شود، ما همچنان به صراحت می‌گویم که قلمرو این منطقه نباید غصب شود.

بیش از یک ماه پیش ۶۰ تن از اعضای دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در نامه‌ای به بلینکن از دولت این کشور درخواست کردند تا بر مخالفت خود با «آواره کردن اجباری و دائمی» فلسطینی‌های ساکن غزه قویا تاکید کند.

آنها همچنین نسبت به افزایش تلفات غیرنظامیان در جنگ اسرائیل علیه غزه ابراز نگرانی کرده و خواستار «شفاف‌سازی دولت درباره برخی درخواست‌های خود در رابطه با کمک‌های بشردوستانه بیشتر و بودجه امنیتی» برای اسرائیل شدند.

آمریکا سالانه ۳.۸ میلیارد دلار کمک نظامی در اختیار اسرائیل قرار می‌دهد. اما دولت بایدن خواستار ۱۴ میلیارد دلار دیگر برای ارائه به این رژیم شده است.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی اخیرا به طور رسمی اعلام کرد که با تشکیل کشور مستقل فلسطین بعد از اتمام جنگ غزه مخالف است.

وی مدعی شد که همه اراضی غرب رود اردن بایستی تحت کنترل امنیتی رژیم اسرائیل باشد.

گروهی از قانونگذاران یهودی در مجلس نمایندگان آمریکا در واکنش به اظهارت نتانیاهو در بیانیه‌ای کوتاه اعلام کردند: ما بشدت با نخست وزیر اسرائیل مخالفیم. راهکار دو کشوری تنها مسیر رو به جلو است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه